Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοναδική απόδραση στο Φθινοπωρινό Πήλιο!

Μια ωραία εκδρομή από το Ηράκλειο στο Πήλιο σε σούπερ τιμή θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 27 Οκτωβρίου 2023. Μια μοναδική απόδραση σ' ένα φθινοπωρινό σκηνικό, με αρχιτεκτονική διαφορετική, που συνδυάζει θάλασσα και βουνό μαζί.

3ήμερη εκδρομή σε Θερμοπύλες - Βόλο – Πήλιο – Καμμένα Βούρλα.

Και μπορεί ένα 3μερο να μην είναι αρκετό για να το χορτάσουμε το ένα τόσο μαγικό μέρος, είναι όμως αρκετό, για να το αγαπήσετε για πάντα.

Φύγαμε για Βόλο & Πήλιο με τιμή κατ' άτομο 240 ευρώ!

Την εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel, που περιγράφει το αναλυτικό πρόγραμμα ως εξής:

1η ημέρα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023
Συγκέντρωση στο λιμάνι Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών και αναχώρηση για Πειραιά.

2η ημέρα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση με τις ανάλογες στάσεις για καφεδάκι, για το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, το Βόλο. Στάση στην ιστορική τοποθεσία των Θερμοπυλών όπου βρίσκεται το άγαλμα του Λεωνίδα και στο πρωτοπόρο μουσείο του Δήμου Λαμιέων, αφιερωμένο στη μάχη του 480 π.Χ. Το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης αποτελεί ένα διαδραστικό χώρο ιστορικής αφήγησης. Στις τρεις αίθουσές του, θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και θα παρακολουθήσουμε τη μάχη των Θερμοπυλών να «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια μας μέσα από μια ταινία τρισδιάστατης ψηφιακής αναπαράστασης. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για να ανέβουμε το θρυλικό βουνό των Κενταύρων. Η θερινή κατοικία των δώδεκα θεών του Ολύμπου με τα 24 γραφικά Πηλιορείτικα Χωριά, προκαλούν θαυμασμό για την αρχιτεκτονική των σπιτιών τους, τις πλατείες και τα καλντερίμια τους. Στάση στην αρχόντισσα του Πηλίου όπως την αποκαλούν, τη Πορταριά. Ένα πανέμορφο χωριό κτισμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία με υπέροχη θέα στο Παγασητικό. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια αναχώρηση για Μακρυνίτσα, το αγαπημένο χωριό των Ζωγράφων, με τα γραφικά καλντερίμια, τις βρύσες και τα αρχοντικά, τα οποία μοιάζουν να κρέμονται στην απότομη πλαγιά του καταπράσινου βουνού. Άφιξη στο χωριό, στη μεγάλη πλατεία με τα πλατάνια θα δούμε την βρύση με τρίπλευρη πρόσοψη, πολλά λιθανάγλυφα και τέσσερις ορειχάλκινες λεοντοκεφαλές. Αφού απολαύσουμε τη φύση θα επιστρέψουμε στη πόλη του Βόλου και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης .Βόλτα στη παραλία της πόλης και ραντεβού στα τσιπουράδικα! Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ» – ΜΗΛΙΕΣ. Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στα Άνω Λεχώνια όπου θα επιβιβαστούμε στο θρυλικό τραινάκι του Πηλίου (έξοδα ατομικά), τον …Μουτζούρη. Ένα ταξίδι μέσα από τις μυθικές διαδρομές του τόπου. Μια μοναδική εμπειρία για όλες τις ηλικίες, ο «Μουτζούρης», σκαρφαλώνει το βουνό του Πηλίου με 4 βαγόνια και ταχύτητα περίπου 20 χλμ/ώρα, ξεκινώντας από τα Ανω Λεχώνια, με στάση 15 λεπτών στην Άνω Γατζέα και τερματισμό στις Μηλιές, μετά από ταξίδι 90 λεπτών συνολικά. Στις Μηλιές, την πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, θα δούμε την ιστορική εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών του 1741 και τη δημόσια βιβλιοθήκη, με τα σπάνια χειρόγραφα.( Όσοι δεν θελήσουν να πάρουν το τρενάκι θα κάνουν την εκδρομή Μηλιές οδικώς). Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. (ραντεβού στα Τσιπουράδικα)

4η ημέρα, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023
Πρωινό και αναχώρηση για τα Καμένα Βούρλα, μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη, διάσημη για τις θερμές πηγές της, τα καταπράσινα βουνά και την ήρεμη ατμόσφαιρα. Θα έχουμε χρόνο για το γεύμα μας και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά με τις ανάλογες στάσεις. Επιβίβαση στο πλοίο.

5η ημέρα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023
Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Στην τιμή ατόμου € 240 περιλαμβάνονται:

- Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο οικονομική θέση
- Πούλμαν για τις μετακινήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
- Ξενοδοχείο 3* αστέρων στη παραλία του Βόλου με πρωινό σε μπουφέ
- Συνοδός του γραφείου
- Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης.
- Διόδια
- ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:
- Είσοδοι σε μουσεία - Τραινάκι (Μουτζούρης)
- Δημοτικός φόρος στο ξενοδοχείο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr 

* Διαφορά μονόκλινου € 75
* Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 € 25 (και οι 2 διαδρομές)
* Βρέφη & νήπια 0 – 4 ετών δωρεάν.
* Παιδιά 5 – 11 ετών 210 €.
* Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά μένουν σε δωμάτιο με 2 ενήλικες.

Σημειώσεις

Για την εξασφάλιση των εισιτηρίων για το τραινάκι, δήλωση συμμετοχής με την κράτηση σας.

Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από το InTime: Αll rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.