Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή στο διάσημο καρναβάλι της Πάτρας

Όποιος έχει βρεθεί στο περίφημο καρναβάλι της Πάτρας γνωρίζει καλά πως πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία. Οι μεγάλες Αποκριές πέφτουν φέτος την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 και το Terra Santa Travel μας προσκαλεί να τις ζήσουμε παρέα στην Πάτρα, όπου γίνεται κάθε χρόνο το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας.

Μια εξαιρετική εκδρομή για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα σε Ναύπλιο, Πάτρα, Ναύπακτο, Γαλαξίδι και Καλάβρυτα!

Αναχώρηση από Ηράκλειο την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της εκδρομής περιγράφεται από τους διοργανωτές ως εξής:

1η ημέρα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Συγκέντρωση στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο.

2η ημέρα, Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη «Νάπολη της Ανατολής» όπως ονόμασαν οι Ενετοί θαλασσοκράτες το Ναύπλιο. Θα κάνουμε βόλτα στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου, στα γραφικά δρομάκια του Ψαρομαχαλά, στην Πλατεία Συντάγματος που δείχνει ανέγγιχτη από τα χρόνια, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που έκτισαν οι Βενετοί και στόλισαν με αντίγραφα μεγάλων Ιταλών ζωγράφων. Θα δούμε την εικόνα αντίγραφο του «Μυστικού Δείπνου» του Λεονάρντο ντα Βίντσι, καθώς και τον πορφυρό θρόνο του Όθωνα και τον Άγιο Σπυρίδωνα (μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες εκκλησίες του Ναυπλίου λόγω της δολοφονίας του Καποδίστρια) που χτίστηκε το 1702. Θα αφήσουμε το Ναύπλιο να μας «περπατήσει» στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και να χαθούμε σε ανεξερεύνητους τόπους γεμάτους φαντασία και αναφορές στο παρελθόν. Ελεύθερος χρόνος έως την ώρα που θα αναχώρησουμε για το ξενοδοχείο μας στο κέντρο της Πάτρας. Διανυκτέρευση

3η ημέρα, Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Πρωινό και επίσκεψη στο μεγαλοπρεπή Ναό του Αγίου Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος και σήμερα θα αποδράσουμε στον μαγικό κόσμο του καρναβαλιού με πολύ κέφι, χορό, τραγούδι και στο τέλος της ημέρας το λειτουργικό κάψιμο του Καρνάβαλου στη παραλιακή. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Πρωινό και αναχώρηση για τη Ναύπακτο, με το επιβλητικό κάστρο, μέσω της καλωδιακής γέφυρας Ρίου - Αντίρριου. Στάση και συνεχίζουμε για το Γαλαξίδι, όπου θα έχουμε χρόνο να παρακολουθήσουμε το πρωτότυπο έθιμο Αλευρωμουτζουρώματα, που εδώ και τουλάχιστον δύο αιώνες, κάθε Καθαρά Δευτέρα μετατρέπουν το Γαλαξίδι σε... "εμπόλεμη ζώνη"! Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα, Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Πρωινό και αναχώρηση για το Διακοφτό, όπου θα πάρουμε τον Οδοντωτό και θα κάνουμε την πιο όμορφη διαδρομή έως τα Καλάβρυτα! Θα απολαύσουμε την διαδρομή μιας ώρας ανάμεσα στη μοναδική Ελληνική φύση, το Βουραικό ποταμό και το ομώνυμο φαράγγι και θα φτάσουμε στα Καλάβρυτα όπου θα έχουμε χρόνο για το καφεδάκι μας! Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά.

6η ημέρα, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Άφιξη στο Ηράκλειο.

Στην τιμή ατόμου των € 355 ευρώ ανά άτομο περιλαμβάνονται:

- Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο σε οικονομική θέση.

- Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές.

- Καθημερινές περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Πάτρα με πρωινό σε μπουφέ.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

- Συνοδός του γραφείου.

- Διόδια.

Δεν περιλαμβάνονται:

- Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους.

- Εισιτήριο οδοντωτού

- Φόρος διανυκτέρευσης που καταβάλλεται στο ξενοδοχείο.

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 € 15 ευρώ ανά διαδρομή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569

email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Σημειώσεις

Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής 30% της αξίας του εισιτηρίου.

Λόγω εορταστικής περιόδου οι καμπίνες στο πλοίο είναι περιορισμένες.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από το καρναβάλι της Πάτρας: InTime - Ανδρέας Αλεξόπουλος

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.