Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολύ καλό διημέρακι για την 28η Οκτωβρίου!

Μια πρόταση πολύ καλή σας έχουμε σήμερα για διήμερη εντός Κρήτης εκδρομή.

Αφορμή είναι η επερχόμενη επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 2023, αίτια όμως είναι η ανάγκη του ανθρώπου να ξεσκάει και να το ρίχνει λίγο έξω σ' αυτή τη ζωή που είναι μικρή!
 
Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από το Ηράκλειο, θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων το Ρέθυμνο, τα Χανιά, το Έλος, τα Τοπόλια και στο σπήλαιο Σοφίας του Θεού.
 
Την εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel μόνο με 98 ευρώ, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής, όπως το περιγράφουν οι διοργανωτές είναι το εξής:
 
Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023
 
Αναχώρηση γύρω στις 9 το πρωί για το Βενετσιάνικο Ρέθυμνο οπου θα παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Ελευθερος χρονος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης που είναι ένας λαβύρινθος γεμάτος εκπλήξεις. Χαίρεσαι να περπατάς και να ρουφάς κάθε ανάσα αυτής της πόλης. Συνεχίζουμε για τα ομορφα Χανιά, όπου και θα τακτοποιηθουμε στο ξενοδοχείο μας στο κεντρο της πόλης! Διανυκτέρευση.
 
Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023
 
Πρωινό και αναχώρηση για το μεγαλύτερο κασταναχώρι της Κρήτης. Περνώντας από το άγριο «Τοπολιανό φαράγγι» με το εντυπωσιακό τούνελ, θα παρουμε το μονοπάτι με τα 200 περίπου σκαλοπάτια, για να θαυμάσουμε το μεγαλοπρεπές σπήλαιο και το ναό της Σοφίας του Θεού που τα περιβάλλουν τόσοι θρύλοι! Επόμενη στάση μας στο Έλος το σημαντικότερο από τα Καστανοχώρια των Χανίων. Το καστανοχώρι που σου κλέβει την καρδιά. Ενα παραδοσιακό χωριουδάκι πλάι σε καστανιές, ελιές, πλατάνια και άλλα δέντρα, ενώ υπάρχουν πολλές πηγές με καθαρό νερό. Ελεύθερος χρόνος να γευτούμε παραδοσιακα νόστιμα εδέσματα, πριν παρουμε το δρόμο της επιστροφής.
 
Στην τιμή των 98 ευρώ κατ' άτομο περιλαμβάνονται:
 
* Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές
 
* Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 
* Μία διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
 
* Συνοδός του γραφείου
 
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 
Διαφορά μονόκλινου €35

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel στα τηλέφωνα 28970 42609 και 6946 082751

Fax: 28970 42569

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.terrasantatravel.gr

Φωτογραφία: Ξενοφών Ζαμπούλης - Αll rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.