Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κούλουμα, φασολάδα και μουζώματα στη Δαμάστα!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας μας προσκαλεί την Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 για παραδοσιακά κούλουμα στη Δαμάστα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα έχει προβλέψει για όλο τον κόσμο τραπέζια & καρέκλες και τα βασικά νηστίσιμα εδέσματα δωρεάν (ζεστή φασολάδα, λαγάνα, ταραμοσαλάτα, τουρσιά, κρασί). Εμείς μπορούμε να κρατάμε μαζί μας οτιδήποτε τυχόν θέλουμε επιπλέον.

δαμ521 n

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας αναβιώνει και φέτος το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας και σας προσκαλεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 στη Δαμάστα να γιορτάσουμε παρεα στο πάρκο του χωριου με φασολάδα, λαγάνα και άλλα νηστίσιμα εδέσματα, μουσική, χορό και «Μουζώματα».

δ3 n

Καλούμε όλους τους Δαμάστιανους και τους φίλους της Δαμαστας να έρθουν στο πάρκο προβλέποντας ο καθένας για τα φαγητά του και να γιορτάσουμε τα κούλουμα σε μια μεγάλη «Δαμαστιανή Παρέα».

κουλουμα δαμαστα n

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας θα προσφέρει κέρασμα με τα βασικά νηστίσιμα εδέσματα (Ζεστή Φασολάδα, Λαγάνα, ταραμοσαλάτα, τουρσιά, κρασί) ενώ στον χώρο θα υπάρχει ψησταριά για χρήση από καθένα από τους επισκέπτες". 

www.voltarakia.gr

Φωτογραφίες από τα Κούλουμα της Δαμάστας το 2018.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι υπαίθριες εκδηλώσεις, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.