Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χειροποίητο κατσικίσιο παγωτό!

Με φρέσκο κρητικό κατσικίσιο γάλα, παρασκευάζεται ένα ιδιαίτερο παγωτό που δοκιμάσαμε στο πρόσφατο φόρουμ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για την προώθηση των κρητικών προϊόντων.

Ωραία εναλλακτική για όσους θέλουμε τα παιδιά μας να τρώνε ποιοτικό παγωτό χωρίς σκόνες και αγοράσαμε γι' αυτό οικιακές παγωτομηχανές που δε μπορέσαμε να λειτουργήσουμε ποτέ...

Πάνω από 350 γεύσεις παγωτού περιλαμβάνει ο κατάλογος της Creto ΙΚΕ, που έχει έδρα τα Χανιά και την εμπορική ονομασία I Love PAGOTO. Mεταξύ αυτών στρατσιατέλλα, μπισκότο, μπουένο, γιαούρτι αγιοκέρασο, μωσαϊκό, τσιχλόφουσκα, γιαούρτι λεμόνι, ρόδι, cheesecake, καϊμάκι, μπανάνα split κ.α.

Αν μάλιστα οι 350 γεύσεις δε συμπεριλαμβάνουν κάποια που θέλουμε εμείς (!) υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί ειδικά για τις ανάγκες του πελάτη. Όπου "πελάτης" μπορεί να είναι ξενοδοχείο, ζαχαροπλαστείο, φούρνος, ταβέρνα, καφετέρεια, παγωταρία κ.α.

Παγωτό με ελαιόλαδο!
 
Ταυτόχρονα, διατίθεται και παγωτό με ελαιόλαδο, το οποίο δεν έχει καθόλου γάλα, μόνο τα λιπαρά του ελαιολάδου και φυσικά γλυκαντικά. Το συγκεκριμένο παγωτό είναι χωρίς γλουτένη, κατάλληλλο για όσους νηστεύουν, για διαβητικούς και με ελάχιστες θερμίδες!
 
"Το πολύ τεσσάρων ημερών"...

Οι επικεφαλής της επιχείρησης αναφέρουν πως το παγωτό τους είναι το πολύ 4 ημερών, με όλες τις πιστοποιήσεις και γεύση ασύγκριτη. Η μονάδα παραγωγής δημιουργήθηκε το 2016 και χαρήκαμε ιδιαίτέρως όταν είδαμε στην πράξη πως η κρίση δημιουργεί... ευκαιρίες!

Ευκαιρίες παραγωγής προϊόντων ποιοτικών, αξιοποιώντας τις πρώτες ύλες του τόπου μας...

Για τυχόν πληροφορίες Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 28210-80420.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services