Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναζητείται χώρος για τη μεγάλη λαϊκή!

Στο Ηράκλειο, στην περιοχή των Πατελών συγκεκριμένα γίνεται κάθε Πέμπτη και Σάββατο μια μεγάλη λαϊκή αγορά, στην οποία συρρέουν ντόπιοι και τουρίστες. Το οικόπεδο Λυδάκη που χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή της λαϊκής μισθώνεται από το Δήμο Ηρακλείου...

Η λαϊκή αυτή, όμως, πρόκειται να μετεγκατασταθεί και για το σκοπό αυτό ο Δήμος αναζητεί νέο κατάλληλο χώρο. Όπως ανακοινώθηκε, θα διενεργηθεί μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση οικοπέδου.

Το προσφερόμενο οικόπεδο πρέπει να έχει εμβαδόν περίπου 16-20 στρεμμάτων. Επίσης να είναι εντός Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού και με τη μικρότερη δυνατή κλίση. Το οικόπεδο αυτό θα πρέπει να είναι εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα: Να βρίσκεται εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Ηρακλείου και βόρεια της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, από τον Ξεροπόταμο έως το Αεροδρόμιο, κατάλληλο για να καλύψει την λειτουργία των λαϊκών αγορών της Πέμπτης και του Σαββάτου.

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων, θα υποβληθούν από τους ιδιοκτήτες ή τους νόμιμους αντιπροσώπους των στο πρωτόκολλο του Δήμου Ηρακλείου με την υποσημείωση για την Επιτροπή Δημοπρασιών του Π.Δ.270/81, εντός προθεσμίας 20 ημερών, δηλαδή το αργότερο μέχρι 26/03/2018 στο δημαρχιακό κατάστημα Ηρακλείου, Αγίου Τίτου 1, Λότζια Τ. Κ. 71202 ισόγειο γραφείο πρωτοκόλλου.

www.voltarakia.gr