Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραντεβού το μεσημέρι στις 3!

Χαμός σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο, όπου στις 3 το μεσημέρι έχει δοθεί το ραντεβού για τη μεγάλη παρέλαση της «Καστρινής Αποκριάς».

Ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού έχουν από τις 20 και 30 ομάδες των προηγούμενων χρόνων, φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή 44 ομάδες με πλήρωμα από 50 μέχρι και 300 άτομα η κάθε μία. Μαζί και τα άρματα του Δήμου Ηρακλείου "Δίας" και "Τάλως".

Στην παρουσίαση του καρναβαλιού είναι ο αγαπημένος μας Γιώργος Τσιχλάκης! Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 3 μετά το μεσημέρι από την Πλατεία 18 Άγγλων. Οι καρναβαλιστές θα περάσουν από τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, από την Πλατεία των Λιονταριών, θα συνεχίσουν στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης και θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την διευκόλυνση των καρναβαλιστών, ο ΟΛΗ έχει παραχωρήσει τους χώρους στάθμευσης: Απέναντι από το ΚΤΕΛ στην παραλιακή λεωφόρο και μέσα στο λιμάνι, στο ύψος της κεντρικής εισόδου. Μετά την παρέλαση, έχουν ανακοινωθεί πάρτυ από διάφορες ομάδες στο "ΟΥΤΟΠΙΑ" (Χάνδακος 51) , στο "MARE" (Σοφοκλή Βενιζέλου - Πλατεία ΞENIA) & στο "LA BRASSERIE" (Κοραή 15).

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Κώστας Μεταξάκης - Image Photo Services