Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βλέπουμε το Ηράκλειο με άλλα μάτια!

Την ευκαιρία να δούμε το Ηράκλειο με άλλα μάτια μας δίνει για άλλη μια Κυριακή η αρχαιολόγος Λιάνα Σταρίδα και οι Ομάδες Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου.

Αυτή τη φορά θα περιηγηθούμε σε περιοχές πέριξ της πλατείας Κορνάρου: Στις συνοικίες Βαλιδέ, Σεϊτάν Ογλού και Αγκεμπούτ. Όσοι βρεθούμε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στην πλατεία Κορνάρου θα θυμηθούμε το Ναό του Σωτήρος που κάποτε δέσποζε στην πλατεία και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δωρεάν κάτι για το οποίο άλλοι πληρώνουν: Για μια ξενάγηση επαγγελματικού επιπέδου, με χαλαρό ρυθμό και άμεσο τρόπο!

Οι Ομάδες του Κυνηγιού έχουν δείξει πως ξέρουν να διοργανώνουν ξεναγήσεις: Διαθέτουν ακόμα και μικροφωνική για να μπορούμε να ακούμε όλοι.

Κατα την διάρκεια της ξενάγησης θα απολαύσουμε την χορωδία του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου υπό την διεύθυνση της κ. Κικής Καγιαβά (Μαέστρου) που θα τραγουδήσει για όλους εμάς Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες γειτονιές της πατρίδας μας, δίνοντας εναν ευχάριστο και εορταστικό χαρακτήρα στην συγκεκριμένη ξενάγηση. Λόγω των Εορτών που έρχονται και έχοντας επίγνωση των αναγκών που υπάρχουν σε αυτή την ξενάγηση συλλέγουμε και πάλι τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του ιδρύματος Καλοκαιρινού.

Την χορωδία του 12ου Γυμνασίου συνοδεύουν οι: -Κική Καγιαβά - Μαέστρος , υπεύθυνη Χορωδίας 12ου Γυμνασίου Καθηγήτρια Μουσικής -Παναγιωτης Σεβδαλής- Κιθαρα -Ρανια Σεβδαλη - κιθάρα -Δήμητρα Μανικα - βιολί -Ιωαννα Λιανά - κανονακι -Μανώλης Ασσαργιωτακης -Λαούτο.

www.voltarakia.gr

Φωτογραφια: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services