Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλοστραθιά!

Ευχές για πολλά, όμορφα κυριακάτικα βολταράκια στο όμορφο νησί μας. "Καλή στρατιά" μας εύχεται η πινακίδα της φωτογραφίας μας, "καλοστραθιά" ευχόμαστε εμείς!

Την πινακίδα που βλέπετε τη συναντήσαμε λίγο έξω από το Μέρωνα Αμαρίου, το χωριό που γίνεται κάθε καλοκαίρι το περίφημο μουσικό διδασκαλείο. Πρόκειται για μια πολύ ωραία διαδρομή, την οποία μπορούμε να κάνουμε με την οικογένειά μας ή τους φίλους μας. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει κάποιος που να του αρέσει η οδήγηση, γιατί έχουμε... δρόμο!

Ένα δρόμο στον οποίο θα συναντήσουμε μηλιές, αγριαχλαδιές, κυδωνιές, αψιθιές, συκιές, αρωματικά φυτά... Λιαστές ντομάτες, μπελονιασμένα φρούτα, χωριά με αρκετούς, αλλά και με ελάχιστους κατοίκους... Σπίτια που έχουν εγκαταλειφθεί, χωράφια που δεν έχουν... Θα συναντήσουμε πρόβατα στη μέση του δρόμου και αρκετούς τουρίστες, ακόμα κι αν δεν είναι καλοκαίρι!

Αλλά όχι μόνο αυτά... Στον ίδιο δρόμο θα συναντήσουμε βυζαντινά εκκλησάκια, πεταμένες μυλόπετρες, πολλά ελαιόδεντρα, αμπέλια, ακτινίδια, μέχρι και υπαίθριες ντοματιές! Άντε, καλοστραθιά!

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία: Στέφανος Ραπάνης - Image Photo Services