Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο αυθεντικής ιταλικής κουζίνας!

Θέλουμε να μάθουμε να μαγειρεύουμε αυθεντικές ιταλικές συνταγές; Να μυηθούμε στα μυστικά της Ιταλικής κουζίνας;

Να εκπλήξουμε ευχάριστα τους πελάτες μας αν είμαστε επαγγελματίες ή τους δικούς μας ανθρώπους αν ασχολούμαστε ερασιτεχνικά με τη μαγειρική;
 
Αν ναι, τότε υπάρχει ένα εξαιρετικό σεμινάριο για εμάς, το οποίο  διοργανώνεται από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ξεκινά την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.
  
Το σεμινάριο απευθύνεται σε λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, από ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες, αλλά και όλους όσους θέλουν να βυθιστούν στον κόσμο της Ιταλικής Παραδοσιακής κουζίνας και ν’ ανακαλύψουν τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις.
 
Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την προετοιμασία και εκτέλεση παραδοσιακών Ιταλικών συνταγών από τον έμπειρο σεφ και εκπαιδευτή Giorgio Manganiello συμμετέχοντας ενεργά σε αυτές.
 
Το σεμινάριο θα είναι 2ήμερο με άρωμα Ιταλίας, στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες θα μάθουν:
 
1η μέρα RAVIOLI TOSCANI:
φρέσκα ζυμαρικά ravioli με παραδοσιακή ιταλική γέμιση και φρέσκο πέστο, τσουκνίδα και ρόκα  
3 ώρες
 
2η μέρα PAPANZEROTTI SOFICISSIMI AL FORNO E FRITTI
Ιταλικό καλτσόνε ψημένο με 2 τρόπους (φούρνο και τηγανητό) με γέμιση μυζήθρα, ζαμπόν, σπανάκι, καπνιστό τυρί, μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα. 
3 ώρες
 
Κάντε τώρα την αίτησή σας εδώ και μάθετε περισσότερα εδώ.
 
Κόστος συμμετοχής:  για τις τρεις ημέρες του προγράμματος το κόστος είναι 130€.
 
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
 
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πέμπτη 4/04 και Παρασκευή 5/04 και ώρες από 17.00 μμ έως 20.15 μμ
 
Εισηγητής: Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.
 
Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από φρέσκα ραβιόλια της τοσκάνης, σαν κι αυτά που θα μάθουν να φτιάχνουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι αυθεντικές γεύσεις, οι ιταλικές και οι κρητικές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.