Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Αναβάθμιση" για βοηθούς λογιστή μέσα σε 24 ώρες!

Ένα επάγγελμα με μόνιμη ζήτηση είναι αυτό των υπαλλήλων λογιστικών γραφείων. Σε λίγες ημέρες ξεκινά στο Ηράκλειο ένα στοχευμένο σεμινάριο που δίνει την ευκαίρια σε νέους και νέες να αποκτήσουν μέσα σε 24 ώρες πρακτικές γνώσεις για βοηθούς λογιστών.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν βασικές πρακτικές γνώσεις για τους βοηθούς λογιστών και τις αλλαγές που επιφέρει η ηλεκτρονική τιμολόγηση στην νομοθεσία  και στην λειτουργία των επιχειρήσεων. Νέοι τρόποι εργασίας και πρακτική εφαρμογή νέων βιώσιμων λύσεων για την λογιστική εργασία.
 
Το πρακτικό σεμινάριο εξειδίκευσης βοηθού λογιστή ξεκινά την 1η Απριλίου 2024. 
 
Απευθύνεται σε πτυχιούχους και φοιτητές οικονομικών σχολών ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΙΕΚ, στελέχη επιχειρήσεων, εργαζόμενους σε λογιστικά γραφεία, καθώς και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις νέες βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να εξασφαλίσουν και να ελέγξουν την ομαλή και αποδοτική λειτουργία ενός σύγχρονου λογιστηρίου.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία πρακτικής εξάσκησης μέσω παραδειγμάτων (case studies).
 
Σκοπός του προγράμματος είναι η άμεση ενσωμάτωση των εκπαιδευομένων στις απαραίτητες συνθήκες που επικρατούν στις επιχειρήσεις ως βοθοί λογιστές.
 
Στο σεμινάριο θα καλυφθούν με απλό αλλά επιστημονικό τρόπο οι παρακάτω ενότητες:
 
Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Νόμος Υπ. Αρ. 4308/2015)
Θεμελιώδεις Αρχές Λογιστή Φοροτεχνικού
Βασικές έννοιες λογαριασμών & η κατηγοριοποίηση τους βάσει Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων 
Καθορισμός Μεγέθους Οντοτήτων & Κριτήρια κατάταξης
Τρόπος Απεικόνισης Συναλλαγών, Είδη Παραστατικών & η συσχέτισης τους με τα MY-DATA
Στάδια Λογιστικού Κυκλώματος κατά τη διάρκεια της χρήσης
Πρακτικά Παραδείγματα Κατάρτισης Οικονομικών Καταστάσεων Τέλους Χρήσης
Μέθοδοι Αποσβέσεων, Αποτίμησης Αποθεμάτων & Διαδικασία Απογραφής Αποθεμάτων. 
Είδη Παρακρατούμενων Φόρων με χρήση πρακτικών εφαρμογών 
 
Διάρκεια: 24 ώρες διδακτικές ώρες κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 01/04/24 έως 17/04/2024 και ώρα 18.00 μ.μ. με 21.15 μ.μ.
 
Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος με φυσική παρουσία είναι 195€ ανά συμμετοχή.
 
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10% σε ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
 
Κάντε τώρα την αίτησή σας ΕΔΩ και μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ!
 
Εισηγητής: Ο Γιάννης Ραπανάκης εργάζεται ως λογιστής - φοροτεχνικός Α' τάξης. Είναι απόφοιτος του κύκλου Μεταπτυχιακών σπουδών Εφαρμοσμένης Λογιστικής & Ελεγκτικής του Διιδρυματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. - ΠΑ.ΜΑΚ. και απόφοιτος προπτυχιακού προγράμματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης. 
 
Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302736 & 302730 κ. Μαίρη Βενιχάκη - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. φαξ 2810-227189, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 08:30 έως 14:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία αρχείου.

Σημείωση: Αν σας αρέσει να μαθαίνεται και να πηγαίνετε μπροστά ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.