Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκριάτικο εργαστήρι για παιδιά

"Η μάσκα στους πολιτισμούς" είναι το θέμα του αποκριάτικου εργαστηρίου κατασκευής μάσκας με την εικαστικό Δανάη Σύρρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024.
 
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 ως 12 ετών και διοργανώνεται από το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, στο χώρο του (στην παραλιακή λεωφόρο), κατά τις ώρες 11:00 με 13:00.
 
Λίγα λόγια από τους διοργανωτές για την εκδήλωση: "Το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης και η εικαστικός Δανάη Σύρρου προσκαλούν τα παιδιά σε ένα ταξίδι με μια μάσκα σε διαφορετικούς πολιτισμούς, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, 11:00-13:00. Τι συμβολίζουν οι μάσκες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και πώς κάθε πολιτισμός χρησιμοποιεί το αντικείμενο αυτό; Μέσα από τις ποικίλες μορφές της, θα ανακαλύψουμε τα μαγικά χαρακτηριστικά που προσδίδουν κάθε φορά οι άνθρωποι στις μάσκες και τι προσπαθούν να κρύψουν ή να αποκαλύψουν μέσα από τη χρήση τους. Στη συνέχεια κάθε παιδί θα κατασκευάσει τη δική του μάσκα!
 
Για τη συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.
 
Κόστος συμμετοχής: 5€
 
Πληροφορίες | Δηλώσεις συμμετοχής: 2810283219 | εσωτ.101
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία Iστορικού Μουσείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα παιδιά και οι εκδηλώσεις γι' αυτά ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.