Παζάρι ανακουφιστικής φροντίδας
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 11:00
Πλ. Αγίου Τίτου
Ελεύθερη συμμετοχή

Ο Σύλλογος Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης «Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς» πραγματοποιεί το πασχαλινό του bazaar το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην πλατεία του Αγίου Τίτου.

Το παζάρι θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11 το πρωί με 4 το απόγευμα.
 
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές: "Στο παζάρι μας θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες και άλλες δημιουργίες για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία φτιάχτηκαν από τους εθελοντές μας με πολλή αγάπη. Η στήριξη και η παρουσία σας θα είναι πολύτιμη. Σας περιμένουμε όλους".
 
Σκοπός ύπαρξης του Συλλόγου...
 
Ο Σύλλογος Ανακουφιστική Φροντίδα Κρήτης "Ζαχαρίας Κ. Mπαντουβάς" Cretan Palliative Care ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από την κ. Ροσβίτα Μπαντουβά με στόχο τη στήριξη ασθενών με ανίατες ασθένειες και των οικογενειών τους. 
 
"Εάν δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες μέρες στη ζωή, ας δίνουμε περισσότερη ζωή στις μέρες".
 
Με αυτό το σύνθημα και τη συμπαράσταση Διεπιστημονικής Ομάδας Εθελοντών συνεχίζει την προσπάθεια ανακούφισης βαρέως πασχόντων και των φροντιστών τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλ:  2810 258 736, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00  ή στο  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.