"Όσκαρ, γράμμα στο Θεό"
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 21:00
Ιεράπετρα
Δωρεάν

Η θεατρική παράσταση "Όσκαρ, γράμμα στο Θεό" του Ερίκ Εμανουέλ Σμιτ παρουσιάζεται σε Νεάπολη, Ιεράπετρα και Σητεία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, χάρη στη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Παραστάσεις θα δοθούν:
 
ΝΕΑΠΟΛΗ  Σάββατο 27 Απριλίου 2024
Στο κινηματοθέατρο "Δρήρος"
 

ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΗΤΕΙΑΣ Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Στη φάμπρικα στις 9 το βράδυ. Λόγω περιορισμένου χώρου θα γίνονται κρατήσεις στο τηλέφωνο 6974-512921 (Ιωάννης Στάγιας).
 
 
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024
 
Στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στις 9 το βράδυ
 
 
Λίγα λόγια για την παράσταση: "Ο μικρός Όσκαρ περνάει τις μέρες της ζωής του σε ένα νοσοκομείο. Εκεί γνωρίζεται με την κυρία Ρόουζ μια εθελόντρια η οποία κάνει παρέα στα μικρά παιδιά. Μια μέρα προτείνει στον Όσκαρ να παίξουν ένα παιχνίδι. Από δω και πέρα κάθε μέρα στη ζωή του Όσκαρ θα μετράει σαν 10 χρόνια. Έτσι ο μικρός Όσκαρ μέσα στο νοσοκομείο μεγαλώνει, κάνει φίλους, ερωτεύεται, αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ασθένειας του, συμφιλιώνεται με τους γονείς του και ζει όλη του τη ζωή με τις χαρές και τις λύπες της με την φαντασία του. Κάθε μέρα γράφει ένα γράμμα στον Θεό και του λέει τα νέα του. Μέσα από αυτά τα γράμματα βλέπουμε τη ζωή του παιδιού να ξετυλίγεται και την πίστη του στον Θεό και στη ζωή να μεγαλώνει.
 
Μια παράσταση με χιούμορ και τρυφερότητα που μιλά για την αγάπη, τη ζωή και την πίστη, για μικρούς και μεγάλους θεατές".
  
Συντελεστές
 
Σκηνοθεσία, διασκευή: Ειρήνη Δερμιτζάκη.
 
Παίζουν: Αριστέα Κακουράκη, Βέρα Περράκη, Γιώργος Βασιλειάδης, Ιωάννα Λάκα και Ράνια Φραγκούλη.
 
Παραγωγή: Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας.
 
Με την υποστήριξη του ΔΟΚΑΣ και σε συνεργασία με το Σύλλογο "Όραμα Ελπίδας".
 
Σημείωση: Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 7 ετών.