Ομιλία για τα social media
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 19:30
Πλ. Ρήγα Φεραίου
Δωρεάν

Ομιλία για τα social media με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 7:30 το απόγευμα, στο Ηράκλειο.

Ομιλητές:
Γιώργος Ιβανόβας- Ιατρός
Χριστίνα Τσινέλη- Σύμβ. Ψυχικής Υγείας- Εκπαιδευτικός- Ψυχοθεραπεύτρια
 
Πού;
Στον χώρο συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης (δίπλα από το ιατρείο) στην πλατεία Ρήγα Φεραίου 13 (απέναντι από τον Άγιο Μηνά) στον 3ο όροφο.
 
Λίγα λόγια για την ομιλία: "Η χρήση των ηλεκτρονικών μέσων (Social Media) είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην σημερινή γονική ανατροφή. Αποτελούν κινητήρια δύναμη στην κρίση της ψυχικής υγείας των νέων. H κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που απαιτείται αποφασιστική δράση από τους γονείς. Υπάρχουν γενικότερα πολλές συστάσεις, οδηγίες και εφαρμογές για τον σκοπό αυτό. Ωστόσο, συχνά αυτές φαίνεται να μην φέρνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ακόμη και αυτές που είναι πιο εύκολες στην εφαρμογή τους. Κατά τη γνώμη μας, ένας από τους βασικούς λόγους που αυτό συμβαίνει είναι ότι στην ουσία τους δεν αντιμετωπίζουν το πραγματικό πρόβλημα.
 
Σε αυτή τη διάλεξη θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε τις βάσεις για μια πιο υγιή προσέγγιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μειονεκτήματά τους".
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη είναι η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 2810-342078 ή 6976 092672.