"Ζωή σε κίνηση"
Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 11:30
"Ατλαντίς"
Δωρεάν

Εκδήλωση που συνδυάζει την προσωπική ανάπτυξη με την αθλητική δράση, με τίτλο: "Ζωή σε Κίνηση: Αθλητισμός & Προσωπική Ανάπτυξη στο Παιχνίδι της Ζωής" πραγματοποιείται στο Ηράκλειο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς" την Κυριακή στις 21 Απριλίου 2024, κατά τις ώρες 11:30 με 14:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 
Προσκεκλημένοι ομιλητές:
 
Αλέξιος Βανδώρος: Αρχιτέκτονας, επιχειρηματίας,  εμπνευστής και δημιουργός της πλατφόρμας Game of Money και του ομώνυμου podcast που κατατάσσεται #1 στην Ελλάδα στην κατηγορία επιχειρηματικότητα. Είναι επίσης mindset coach,  συνέταιρος κι εκπαιδευτής στον μεγαλύτερο οργανισμό αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα, το «Αποφασίζω».
Θανάσης Τσιβίλης: Παραολυμπιονίκης σφαιροβολίας και ακοντισμού, αντιπρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και  Ομιλητής Εμπνευσης. Μέσα από τη δράση του, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να επιδιώκουν τους στόχους τους.
Ειρήνη Γωνιανάκη: Eπιχειρηματίας, μέλος του Α.Σ. ΛΑΒΡΥΣ & ιδρύτρια του Retreat in Crete, ενός οργανισμού που διοργανώνει retreats,  σεμινάρια κι εκδηλώσεις με έδρα την Κρήτη που προάγουν την προσωπική ανάπτυξη, την ψυχική και πνευματική υγεία.
 
Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τη σημασία του αθλητισμού και της προσωπικής ανάπτυξης στη ζωή, παρέχοντας εργαλεία για την εξέλιξη κάθε ατόμου σε κάθε τομέα της ζωής του. 
 
Στην εκδήλωση διοργανώνουν ο Αθλητικός Σύλλογος ΛΑΒΡΥΣ και το Retreat in Crete με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
 
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: "Η εκδήλωση μας απευθύνεται σε εσένα, που σε όποια ηλικία κι αν ανήκεις, ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου ανάπτυξη και θέλεις να αποκτήσεις όλα τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου! 
 
Μην ξεχάσεις να κάνεις την εγγραφή σου για να κλείσεις τη θέση σου! Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο https://www.eventora.com/el/Events/zwh-se-kinhsh
  
Ετοιμάσου να εμπνευστείς από τον τρόπο που ζουν και δρουν οι ομιλητές μας σε μια δωρεάν εκδήλωση όπου θα μοιραστούν τη συναρπαστική τους πορείαστο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης".