Έκθεση ζωγραφικής
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, 10:00
Αρχάνες
Δωρεάν

Το εργαστήριο ζωγραφικής "Λόγω Τέχνης" διοργανώνει έκθεση στις Αρχάνες, στην αίθουσα της παλιάς ηλεκτρικής, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που φέρει τον τίλο: "Γένους θηλυκού" θα γίνουν το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 6:30 το απόγευμα, συνοδεία μουσικής και κεράσματος.
 
Τη βραδιά των εγκαινίων επενδύουν μουσικά η Νίκη Παπαγγελή (πιάνο, φωνή) και ο Λευτέρης Παπαγγελής (φωνή).
 
Η έκθεση θα διαρκέσει μία εβδομάδα, ως και το Σάββατο 6 Απριλίου 2024.
 
Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 17.00 - 22.00
Κυριακή 31 Μαρτίου 10.00 - 21.00
 
Επιμέλεια έκθεσης: Μαρίνα Βαποράκη.
 
Τα ονόματα των καλλιτεχνών που εκθέτουν στην παλιά ηλεκτρική είναι: Κατερίνα Αθανασάκη, Νάσια Αλεφαντινού, Αργυρώ Αναστασάκη, Γιούλη Βαλαράκη, Υρώ Βαρδιάμπαση, Πέλλα Βέργη, Ηeli Heiskanen, Άννα Ζαιμάκη, Μαριεύα Θεοδωράκη, Στέλλα Κλίνη, Ελένη Κοκκίνη, Μιχάλης Κρασαγάκης, Αργυρώ Λυραράκη, Ελένη Μαστοράκη, Έρη Μουρτζάκη, Γιάννης Μπιτσακάκης, Καίτη Παπαγεωργίου, Εβίτα Μακρή, Μαρίνα Πετράκη, Ευαγγελία Ρουσσάκη, Αργυρώ Σεκερτζή, Γεωργία Σολανάκη Έβελιν Στεφανάκη, Γεωργία Χριστάκη, Λίτσα Χριστουλάκη.
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έχουν προγραμματιστεί οι παράλληλες εκδηλώσεις που ακολουθούν:
 
Τη Δευτέρα 1η Απριλίου από τις 6:00 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ. η μαθήτρια του εργαστηρίου και ηθοποιός Λίτσα Χριστουλάκη θα αναγνώσει για τα παιδιά απόσπασμα από το παραμύθι: "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" και θα ακολουθήσει ζωγραφική με τα παιδιά να ζωντανεύουν εικόνες από το παραμύθι.
 
Επίσης την Τετάρτη 3 Απριλίου από τις 6:00μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ. οι μαθήτριες του εργαστηρίου και ηθοποιοί Λίτσα Χριστουλάκη και Αργυρώ Λυραράκη θα αναγνώσουν αποσπάσματα από το βιβλίο της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου "Γυναικών καθρέπτισμα". Θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει η φιλόλογος Χριστίνα Γυπαράκη.
 
 
ΕΣΤ