Εκδρομή σε Αξέντι & Άγιο Θωμά
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, 09:00
Από Αγία Άννα
Με συμμετοχή
 
Μια εκδρομή καταπληκτική... Ένα βολταράκι τέλειο... Συνδυάζει δάσος, νερόμυλους, αιωνόβιες βελανιδιές, αρχαίους τάφους, νερόμυλους, μάζεμα χόρτων και όχι μόνο...
 
Μια εκδρομή με αναχώρηση από το Ηράκλειο την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να περάσουμε όμορφα.
 
Πρόκειται για μια εκδρομή στη διαδρομή Δάσος Αξέντι, Καρδιώτισσα, Άγιο Θωμά: Ιδανική για μεγάλους και παιδιά!
 
Η εκδρομή διοργανώνεται από τον πεζοπορικό σύλλογο "Δρόμοι Ζωής" που περιγράφει αυτή την ωραία ανοιξιάτικη εκδρομή ως εξής: "Αν έχετε παιδιά ή νιώθετε και θέλετε να τους ή σας κάνετε ένα δώρο, τότε ΔΕΝ χάνετε την επόμενη μας, ΥΠΕΡΟΧΗ πεζοπορία.
 
Στην προσεχή μας εξόρμηση (δάσος αξέντι, Καρδιώτισσα, Άγιο Θωμά) στριμώξαμε: Μονοπάτι, δασάκι, ρυάκι, αρχαίες εκκλησίες και σπηλαιώδεις ναούς, μονολιθικούς ρωμαικούς τάφους, νερόμυλους, καταρακτάκια, μινωικά λαξευτά πατητήρια, αρχαίους βωμούς, σύννεφα και χρυσές ηλιαχτίδες, την παρέα μας (κι ότι επακολουθήσει!), εκπληκτικές εικόνες μιας μαγευτικής φύσης, που αφενός πρέπει όλοι να γνωρίσουν και αφετέρου να παραδώσουν ατόφια στην επόμενη γενιά..
 
Αν μαζεύετε χόρτα, τώρα είναι η εποχή τους...
 
Η εκδρομή έχει ιδιαίτερο φωτογραφικό ενδιαφέρον...
 
Ώρες πορείας 3:00  ΒΔ 1
 
Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου 2024. Σημειώστε αλλάζει η ώρα... 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα τηλέφωνα: 2816 007430 & 6947 504650. Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.
 
Ώρες επικοινωνίας από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις ώρες 09:00 με 14:00 & 18:00 με 21:00.
 
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
 
Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.
 
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθώντας μας".