Εκδρομή στο Καθαρό
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024, 08:00
Από Αγία Άννα
Με συμμετοχή

Μια, ελάχιστα επισκέψιμη, πανέμορφη και αυθεντική περιοχή, μαγευτική και χαλαρωτική, έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 φυσιολάτρες από το Ηράκλειο.

Και όσοι εκείνοι θα πεζοπορούν και θα ανακαλύπτουν τις κρυμμένες της ομορφιές, οι εκδρομείς που θα περπατήσουν μπορούν να απολαμβάνουν την κατευναστική ηρεμία του τόπου... Μαζί και το καφεδάκι τους ή κάποια τοπική λιχουδιά στα 1 - 2 υπάρχοντα καφενεδάκια/ταβερνάκια...
 
Επίσης, θα υπάρχει η ευκαιρία να βρουν χόρτα όσοι το επιθυμούν...
 
Η εκδρομή διοργανώνεται από τον πεζοπορικό σύλλογο "Δρόμοι Ζωής" στο οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι (16 χλμ δυτικά της Κριτσάς) με το ιδιαίτερο ιδιοκτησιακό καθεστώς... 
 
Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής:
 
"Μια, ελάχιστα επισκέψιμη, πανέμορφη και αυθεντική περιοχή, του νησιού μας, με ένα ιδιότυπο και ιδιαίτερο ιδιοκτησιακό καθεστώς, μαγευτική και χαλαρωτική, θα επισκεφθούμε στην επόμενη εξόρμηση μας.
 
Το οροπέδιο του Καθαρού, στο Λασίθι, το λόφο της Οργιάς, το λάκκο της ώχρας, τον θεριόπρινο και άλλες ομορφιές του, εν πολλοίς ανέγγιχτου τόπου, θα γνωρίσουμε λοιπόν την προσεχή Κυριακή σε μία φυσιολατρικού τύπου πεζοπορία, στην υπέροχη Κρητική φύση.
 
Πεζοπόροι που δεν θα περπατήσουν, μπορούν και αυτοί να μετέχουν, αφού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κατευναστική ηρεμία της περιοχής, πίνοντας το καφεδάκι τους και χαλαρώνοντας ή δοκιμάζοντας κάποια τοπική λιχουδιά, στα 1-2 υπάρχοντα καφενεδάκια/ταβερνάκια.
 
Αν μαζεύετε χόρτα, τώρα είναι η εποχή τους...
 
Ώρες πορείας 4:30  ΒΔ 1
 
Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 24/03/2024.
 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα τηλέφωνα: 2816007430 & 6947504650.  
 
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα με Παρασκευή κατά τις ώρες 09:00-14:00 & 18:00-21:00.
 
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
 
Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.
 
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθώντας μας".