Σεμινάριο κρητικής κουζίνας
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 17:00
Αλικαρνασσός
Με συμμετοχή

Κρητική παραδοσιακή κουζίνα; Αυθεντικές κρητικές γεύσεις; Πιάτα λαχταριστά που μπορούν να απογειώσουν γευστικά φίλους και πελάτες;

Εύκολο! Αρκεί να παρακολουθήσουμε το νέο ψαγμένο σεμινάριο του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
 
Το δεύτερο σεμινάριο, που απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες (ακόμα και αρχάριους) ξεκινά την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024.
 
(Το πρώτο σεμινάριο με έναρξη την Πέμπτη 21 Μαρτίου έχει γεμίσει ήδη)!
 
Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την εκτέλεση παραδοσιακών συνταγών από τον έμπειρο σεφ και εκπαιδευτή Γιώργο Λαζανάκη.
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας κύκλος σεμιναριών με άρωμα Κρήτης και διαφορετική θεματολογία:
 
1η Ενότητα: Φρέσκα χειροποίητα κρητικά ζυμαρικά. 
Διάρκεια 4 ώρες
 
2η Ενότητα: Κρητικές πίτες. 
Διάρκεια 4 ώρες
 
3η Ενότητα:  Μαγειρευτά φαγητά: τσιγαριαστό ζυγούρι με ξύγαλο. 
Διάρκεια 2 ώρες
 
4η Ενότητα: Μαγειρευτά φαγητά: αρνί με μελιτζάνες και ξυνόχονδρο. 
Διάρκεια 2 ώρες
 
Κόστος συμμετοχής για όλες τις ενότητες συνολικά 140€.
 
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
 
Κάντε τώρα την αίτησή σας ΕΔΩ καθώς, λόγω του ότι δεν πρόκειται για θεωρητικό σεμινάριο, οι θέσεις δεν είναι πολλές.
 
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός. 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12 διδακτικές ώρες, Πέμπτη 28/03 17.00 μμ - 20.15, Παρασκευή 29/03 17.00 μμ-20.15 μμ και Σάββατο 30/03 11.00 πμ - 14.15 μμ.
 
Εισηγητής: Ο Γιώργος Λαζανάκης είναι πτυχιούχος μάγειρας ζαχαροπλάστης επίσης είναι πιστοποίημενος αρχιμάγειρας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων. Έως σήμερα έχει απασχοληθεί ως αρχιμάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ενώ παράλληλα έχει διδάξει σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θεματικό αντικείμενο την μαγειρική τόσο σε επίπεδο σεμιναρίων όσο και σε επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 
Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ ή να επικοινωνείτε με το Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302735 & 302730,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr