Τέχνη επιλογής προσωπικού
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024, 17:00
Αλικαρνασσός
Με συμμετοχή

Πως θα προσελκύσουμε το κατάλληλο προσωπικό;

Πως θα του πάρουμε μια σωστή συνέντευξη;

Πως θα διαχειριστούμε τη διαφορετικότητα των εργαζόμενων;

Αυτά και άλλα πολλά χρήσιμα θα μάθουν όσοι παρακολουθήσουν το νέο σεμινάριο του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου από την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Τίτλος του σεμιναρίου είναι: "Η Τέχνη της Επιλογής Προσωπικού. Διεξάγοντας αποτελεσματικές συνεντεύξεις".

Κάντε την αίτησή σας τώρα εδώ και μάθετε πως θα προσελκύσετε το κατάλληλο προσωπικό και πως να το κρατήσετε σε μια περίοδο που όλοι ψάχνουν εργαζόμενους.

Περιγραφή εκπαιδευτικών στόχων:

- Εκμάθηση σωστών τεχνικών προσέλκυσης υποψηφίων.

- Σωστή προετοιμασία συνέντευξης.

- Μείωση λαθών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

- Προσδιορισμός σκοπού συνέντευξης.

- Εκμάθηση αποτελεσματικών ερωτήσεων στην συνέντευξη.

- Εκμάθηση διεξαγωγής συνεντεύξεων οι οποίες θα αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα, προηγούμενες εμπειρίες και συμπεριφορές του υποψηφίου, βασικές αξίες και τις προσδοκίες του.

Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές περιγράφουν το σεμινάριο ως εξής: "Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και εργαλεία στον τομέα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ενισχύστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σε τομείς όπως η επιλογή και πρόσληψη προσωπικού και η διαχείριση της διαφορετικότητας του προσωπικού.

Δικτυωθείτε με επαγγελματίες του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και διδαχθείτε από τις εμπειρίες τους.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα παρέχει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα να αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση του τομέα των ανθρώπινων πόρων μέσα από πρακτικές συμβουλές που μπορούν άμεσα να χρησιμοποιηθούν στον εργασιακό χώρο. Παρακολουθήστε το σεμινάριο και παραμείνετε ενημερωμένοι, μάθετε από τους άλλους και αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον εργασιακό χώρο".

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χωρίς οργανωμένη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, HR Managers, διευθυντές επιχειρήσεων, προϊστάμενους τμημάτων.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο δια ζώσης, στις σύγχρονες αίθουσες του ΚΕΚ, στη Νέα Αλικαρνασσό (Ικάρου & Αρχιμήδους 1).

Ενότητες σεμιναρίου:

- Δημιουργία, ανάρτηση αγγελιών

- Προετοιμασία συνέντευξης (Ερωτηματολόγιο, φύλλο αξιολόγησης)

- Συμπεριφοριστικό μοντέλο συνέντευξης

- Αξιολόγηση και επιλογή υποψηφίων

- Συχνά λάθη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συνέντευξη

- Γλώσσα σώματος

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 διδακτικές ώρες. Την Τρίτη 26/03, την Πέμπτη 28/03 και την Παρασκευή 29/03/24, κατά τις ώρες από 17.00 μ.μ. έως 20.15 μ.μ. Τελευταία ημέρα θα τελειώσουμε 21.15.

Κόστος σεμιναρίου: 130 ευρώ

Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, ΑΜΕΑ, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Μάθετε περισσότερα εδώ και κάντε την αίτησή σας εδώ.

Εισηγητής: Η Σοφία διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Ξεκίνησε τον επαγγελματικό της βίο υπηρετώντας για 7 έτη οικονομικά τμήματα μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 έτη ασχολείται με τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα είναι HR Manager στο ξενοδοχείο Candia Maris, μέλος του Metaxa Hospitality Group.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Accouning and Auditing , Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Ως άνθρωπο την διακατέχουν έντονα στοιχεία ενσυναίσθησης και πάθος για διά βίου μάθηση και εξέλιξη.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 302600, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 08:30 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

www.voltarakia.gr