Τσικνίσματα στο Αρκαλοχώρι
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024, 18:30
Αρκαλοχώρι
Ελεύθερη συμμετοχή

Την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2024 ανοίγει η αυλαία των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με τα περίφημα "Τσικνίσματα στο Αρκαλοχωρι".

Την επιτυχημένη εκδήλωση διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος και περιλαμβάνει «μίνι» παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του Αρκαλοχωρίου στις 6.30 μ.μ. έξω από το παλιό Δημαρχείο.
 
Κατά την διάρκεια και μέχρι το πέρας της βραδιάς, θα υπάρχουν δράσεις από ανιματέρ με δημιουργικό παιχνίδι, face painting κ.α. για μικρά και μεγάλα παιδιά. Εκτός από το Αρκαλοχώρι, την Τσικνοπέμπτη θα γιορτάσει δεόντως και το Καστέλλι, με εκδηλώσεις, πάρτυ και πολύ κέφι! 
 
Αναλυτικά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας:
 
Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου
 
Τσικνίσματα στο Αρκαλοχώρι από τον Εμπορικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου και το Δήμο Μινώα Πεδιάδας- Θα ακολουθήσει μικρή καρναβαλική παρέλαση και αποκριάτικες δράσεις για τα παιδιά και ένα μεγάλο πάρτυ!
 
Παρασκευή 8 Μαρτίου
Καστέλλι: Λαμπαδηδρομία στις 6 το απόγευμα και μεγάλο πάρτυ μετά τη λήξη αυτής
 
Σάββατο 9 Μαρτίου
Καστέλλι: Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού
 
Κυριακή 10 Μαρτίου
Καστέλλι: Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στις 3 το μεσημέρι – Μεγάλο πάρτυ με dj αμέσως μετά.
 
Κυριακή 10 Μαρτίου
Αρκαλοχώρι: Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού το πρωί- Συμμετοχή των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο Κυνήγι στο Αρκαλοχώρι αμέσως μετά, στο Καρναβάλι του Καστελλίου!
 
Κυριακή 17 Μαρτίου
Αρκαλοχώρι: Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Αρκαλοχώρι στις 3:30 μ.μ. και συναυλία αμέσως μετά με τη Βαγγελιώ Φασουλάκη στο Τρίγωνο
 
Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου
Θραψανό: Καρναβαλική παρέλαση και Kούλουμα στο Θραψανό από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα!