Βραβεία σε γυναίκες
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024, 19:00
Πολιτιστικό Κέντρο
20-25 ευρώ

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τον ρόλο της γυναίκας σε όλους τους τομείς της ζωής της, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η μοναδική Ελένη Φιλίνη.

Επί σκηνής η Γεωργία Νταγάκη Γεωργία, o Στέφανος Κόκκαλης και ένα μουσικό πρόγραμμα υπό τον ήχο βιολιού, σαξόφωνου και πιάνου.

Προσέλευση: 19:00 Έκθεση Φωτογραφίας & Welcome Drink με Finger Food
Ωρα έναρξης: 20:00 Woman's Day Awards 2024

Περισσότερες πληροφορίες από τους διοργανωτές: "Με την απονομή βραβείων τιμάται επιβραβεύεται ο ρόλος της γυναίκας στην κοινωνία, στην οικογένεια, στην επιχειρηματικότητα, στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην επιστήμη, στα γράμματα και στην πολιτική.

Τα βραβεία για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας στόχο έχουν την ανάδειξη και την επιβράβευση των γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της. 

Μέρος της εκδήλωσης θα αφιερωθεί στην Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία. 

Έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε φορέα που στηρίζει το παιδί τη γυναίκα και την εκ νέου ένταξη της στην κοινωνία.

Οι βραβεύσεις: Με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, καταλήξαμε στις τελικές 25 υποψήφιες γυναίκες κοινής αποδοχής σε κάθε κατηγορία". Μεταξύ αυτών οι Παναγιώτα Βλαντή, Ρίκα Διαλυνά, Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Πλουμίδου, Γωγώ Μηλάκη, Μαρία Πιτσικάκη, Μαίρη Παχιαδάκη, Θεανώ Βρέντζου, Ματίνα Παγώνη, Ευελίνα Μπάκιντα.

Είσοδος 20 και 25 ευρώ, ηλεκτρονική προπώληση εδώ.

Χρήσιμες πληροφορίες

* Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00
* Οι διοργανωτές παρακαλούν να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30 λεπτά νωρίτερα.
* Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
* Η ηλεκτρονική κράτηση είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίου στον χώρο της εκδήλωσης.

www.voltarakia.gr