Συνάντηση "ΗΕR-Autism"
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024, 17:00
Μονής Αγκαράθου
Δωρεάν

Η τέταρτη (έκτακτη) συνάντηση HER-autism είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, ώρα 17:00 στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. και Μ. Καλοκαιρινού.   

"Μαζί μας θα είναι η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηρακλείου «Ροδαυγή» για τη νοητική αναπηρία, κυρία Γιούλα Λιαπάκη, η οποία μόλις βραβεύτηκε για το σύνολο της τριακονταετούς προσφοράς της στους συνανθρώπους μας με αόρατες αναπηρίες (Woman’s Awards 2024, 4/3/24, Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου). Η επιχειρηματίας Τζίνα Τσαντρίζου, ενεργό μέλος της ομάδας HER-autism, απένειμε το βραβείο στην κυρία Λιαπάκη, υπό το θερμό χειροκρότημα του κοινού στην κατάμεστη κύρια Αίθουσα Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού του ΠΣΚΗ.

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για τους ανθρώπους στο φάσμα, τους γονείς/συγγενείς/κηδεμόνες/φροντιστές τους και ασφαλώς τους γνήσιους φίλους/υποστηρικτές από την ειδική αγωγή, και συμπολίτες μας.

Ως κίνηση πολιτών, χωρίς αξιώματα και χρηματικές δοσοληψίες, και με ελεύθερη βούληση, μοιραζόμαστε ό,τι μάς απασχολεί σε συνάρτηση με τον αυτισμό, τους ανθρώπους μας στο φάσμα, προτάσεις, ιδέες, και αποφασίζουμε για τη βέλτιστη ποιότητα της ζωής των φασματανθρώπων μας στο παρόν και το μέλλον τους", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

www.voltarakia.gr