Παράσταση: "Το φιλί"
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024, 21:30
Λ. Πετράκη 3
12-15 ευρώ

Η Θεατρική ομάδα Ιυττός παρουσιάζει την παράσταση: "Το Φιλί", που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Manuel Puig "Το φιλι της γυναίκας αράχνης".

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα από τις 8 Μαρτίου 2024, στις 21:30 το βράδυ στο "Comeet" (οδός Λουκά Πετράκη 3).
 
Λίγα λόγια για την παράσταση: "Δύο κρατούμενοι άγνωστοι μεταξύ τους, μοιράζονται το ίδιο κελί. Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι προσπαθούν να συμβιώσουν και να κάνουν την καθημερινότητα της φυλακής πιο υποφερτή. Ο ένας μοιράζεται οτι έχει. Απο τις προμήθειες που του φέρνει η μητερα του μέχρι την εξιστόρηση ενός πλούσιου ρεπερτορίου κινηματογραφικών ταινιών που έχει δει. Έχει καταδικαστεί για ομοφυλοφυλία, αφού υποχρεώνεται να υποστεί την αδιαλλαξια μιας κοινωνίας κλειστής ως προς τους τρόπους που βιώνει κανείς την σεξουαλικότητα του.
 
Ο άλλος δύσκολος ακροατής που δεν ικανοποιείται εύκολα καθώς έχει κάνει τον μαρξισμό θρησκεία. Έχει συλληφθεί απο την αστυνομία, στην διάρκεια ταραχών υποκινημένων απο αυτόν και τους συντρόφους του. Σαν χαρακτήρας είναι κλειστός, απότομος και καχύποπτος. Σιγά - σιγά απελευθερώνεται και αφήνεται στον κόσμο των αισθήσεων και των συναισθημάτων. Το φανταστικό ταξιδι που ξεκινούν οι κατάδικοι στον κόσμο του κινηματογραφου και η δυσκολη καθημερινότητα, καθώς οι μέρες περνούν μετουσιώνει την σχέση τους σε φιλία και αγάπη".
 
Σκηνοθεσία: Αντώνης Ντουράκης
Σκηνικά: Κατερίνα Βασιλειάδη 
Μουσική επιμέλεια - ηχητικό περιβάλλον: Φαίδων Αναστασάκης 
Σχεδιασμός φωτισμού: Μαρία Παπά
Παίζουν: Αντώνης Ντουράκης, Φαίδων Αναστασάκης
Επιμέλεια Βίντεο Κώστας Χαλαμπαλάκης
 
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€ γενική είσοδος και 12€ μειωμένο. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6984 - 174319.