Ημερίδα δικηγόρων
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024, 10:00
"Ατλαντίς"
Δωρεάν

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας με τον Ν. 5090/2024».

Η επιστημονική ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 10.00 έως 14.00 στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς" υπό την προεδρία της κ. Ελένης Φραγκάκη, αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και εισηγητές:
 
Τον κ. Γεώργο Δημήτραινα, Δικηγόρο – Αναπληρωτή Καθηγητή Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, τον κ. Αθανάσιο Ζαχαριάδη, Δικηγόρο – Αναπληρωτή Καθηγητή Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου  Θεσσαλονίκης, τον κ. Αριστομένη Τζαννετή, Δικηγόρο – Αναπληρωτή Καθηγητή Νομικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και τον κ. Πολυχρόνη Τσιρίδη, Δ.Ν – Δικηγόρο – Επισκέπτη Καθηγητή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.  
 
Την ημερίδα θα χαιρετίσουν η διευθύνουσα το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, κ. Θεονύμφη Λυράκη, η διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης, κ. Μαρία Τιντικάκη και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Νίκος Λογοθέτης.