Κονσέρτο Γιώργου Σαλτάρη
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024, 21:00
Αρχαιολογικό
12 ευρώ

Διήμερο με ζωντανή μουσική διοργανώνεται στο καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024.  

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ και είναι οι εξής:
 
* Το Σάββατο 9 Μαρτίου συναυλία με την Εμμανουέλα Νινιράκη και τον Χάρη Μανουσάκη. 
 
Με αφετηρία τον τόπο τους την Κρήτη, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Εμμανουέλα Νινιράκη και ο Χάρης Μανουσάκης (ακουστική κιθάρα, loops, συνθέσεις) ταξιδεύουν ανα την Ελλάδα και παρουσιάζουν τη μουσική τους! 
 
Στο σύνολο της παράστασης παρουσιάζονται τραγούδια της ερμηνεύτριας πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά- ακούσματα, μέσα από μια προσωπική μουσική ματιά και με ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο! 
 
Γενική εισόδος: 12 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6986 669925.
 
* Την Κυριακή 10 Μαρτίου κονσέρτο για πιάνο και βωβό κινηματογράφο
 
Ο πιανίστας και συνθέτης Γιώργος Σαλτάρης παρουσιάζει το «Κονσέρτο για Πιάνο και Βωβό Κινηματογράφο»  όπου με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις επενδύει «επί τόπου» αποσπάσματα από  ταινίες του βωβού κινηματογράφου.
 
Η παράσταση ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια στο πλαίσιο της δημιουργικής συνεργασίας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων με τον Γιώργο Σαλτάρη και έχει παρουσιαστεί σε πολλές περιοχές της χώρας με ιδιαίτερη επιτυχία.
 
Παραγωγή: Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων 
 
Γενική εισόδος: 12 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6986 669925