Σεμινάριο γαλλικών Β1ήΒ2
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024, 17:00
Από το σπίτι
Με συμμετοχή

Περισσότερα από 160 εκατομμύρια άτομα στον πλανήτη μιλούν ως επίσημη γλώσσα τη γαλλική, ενώ περισσότεροι επιλέγουν να μάθουν γαλλικά εξαιτίας επαγγελματικών ή προσωπικών λόγων.

Η Γαλλική είναι η μοναδική ίσως γλώσσα, μετά την Αγγλική, που ομιλείται και στις πέντε ηπείρους. Είναι η γλώσσα της Διπλωματίας, της Τέχνης και του Πολιτισμού, η γλώσσα της γαστρονομίας και της μόδας, η γλώσσα που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.
 
Αν γνωρίζουμε ήδη λίγα γαλλικούλια, τα απαραίτητα για τη βασική μας συναναστροφή με έναν Γάλλο, αλλά επιθυμούμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω, είναι καλό να γνωρίζουμε πως ένα ωραίο σεμινάριο ξεκινά προσεχώς στο Ηράκλειο.
 
Πτυχίο Β1 ή Β2 σε 68 ώρες!
 
Πρόκειται για ένα σεμινάριο, που οδηγεί στην απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στη Γαλλική Γλώσσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (68 ώρες) και το οποίο διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
 
Μαθήματα θα γίνονται αποκλειστικά εξ αποστάσεως κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 13 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου 2024, κατά τις ώρες 17:00 μ.μ. με 20:15 μ.μ.
 
Όπως προαναφέρθηκε, τα μαθήματα θα γίνουν αποκλειστικά εξ αποστάσεως, μέσω σύγχρονης τηλεεκπαίδευσης.
 
Το καλύτερο, όμως, είναι πως όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα για τους καταρτιζόμενους!
 
Θα μπορεί έτσι, όποιος το επιθυμεί, να παρακολουθεί όσο του χρειάζεται για την εμπέδωση της γνώσης.
 
Πιο αναλυτικά για το σεμινάριο...
 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται ήδη σε επίπεδο Α1-Α2 ή να έχουν παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο των Τεχνικών Σχολών «Εκμάθηση Γαλλικής Γλώσσας επιπέδου Α1/Α2». Οι συμμετέχοντες θα μάθουν το λεξιλόγιο και τη γραμματική που απαιτείται για την απόκτηση επιπέδου Β1/Β2, καθώς και θα βελτιώσουν την προφορική τους επικοινωνία. Στο τέλος του προγράμματος θα δώσουν εξετάσεις και ανάλογα με τον βαθμό θα αποκτήσουν πτυχίο Β1 ή Β2.
 
Το πρόγραμμα είναι χρήσιμο για την απόκτηση πτυχίου γαλλικής γλώσσας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Ενότητες σεμιναρίου:
• Κανόνες γραμματικής (ρήματα, χρόνοι, εγκλίσεις)
• Συντακτικό (αντωνυμίες, επιρρήματα)
• Λεξιλόγιο
• Κατανόηση γραπτού λόγου
• Παραγωγή γραπτού λόγου
• Κατανόηση προφορικού λόγου
• Παραγωγή προφορικού λόγου
• Εξάσκηση σε θέματα που έχουν δοθεί
• Επανάληψη
 
Το κόστος του προγράμματος είναι 290 € ανά συμμετοχή  (δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή 80€ για τις εξετάσεις. Σε περίπτωση κάρτας μέλους χρεώνεται μόνο το κόστος του βιβλίου).
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
 
Μάθετε περισσότερα εδώ και κάντε τώρα την αίτησή σας εδώ!
 
Εισηγήτρια: Κάλλια Καρλή, απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος Ανώτατου Πτυχίου Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Έχει συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια καθηγητών γαλλικής γλώσσας για την προσέγγιση διπλωμάτων του IFA (Institut Francais Athenes) και εκπαιδευτική εμπειρία 7 ετών.
 
Πληροφορίες στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, από 08:00 έως 15:00 μ.μ. Τηλ: 2810-302730 φαξ: 2810-227189, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr