Έκθεση: "Επί των ορέων"...
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024, 19:30
Δουκός Μποφώρ
Δωρεάν

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Η.), φιλοξενεί τη φωτογραφική έκθεση των μελών της Μαρίας Βογιατζάκη, Αγγελικής Κατζιλιέρη, Κώστα Χαλκιαδάκη και Χρήστου Γκουζιώτη, με τίτλο: "Επί των Ορέων", στην αίθουσα τέχνης της Δουκός Μποφώρ 20.

Στη έκθεση παρουσιάζεται ένα ταξίδι φωτογραφικής εξερεύνησης στην απόλυτη ομορφιά των Δολομιτών.
 
Τέσσερις φωτογράφοι
Πέντε μέρες
Ένας προορισμός.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:30 το απόγευμα, οπότε θα γίνει και παρουσίαση της δουλειάς των φωτογράφων.
 
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 6 Μαρτίου έως τις 30 Μαρτίου 2024.
 
Θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, κατά τις ώρες 07:30 μ.μ. - 09:30 μ.μ., στο χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου, στην οδό Δουκός Μποφώρ 20, στο Ηράκλειο Κρήτης.
 
Οι φωτογράφοι καλούν τους θεατές να ταξιδέψουν μαζί τους σε έναν τόπο απαράμιλλης  ομορφιάς και αισθήσεων, από τις επιβλητικές κορυφές που αγγίζουν τον ουρανό μέχρι τα μαγευτικά τοπία που απλώνονται κάτω από αυτές. Ο πλούτος και τη μαγεία του τόπου αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που μεταφέρουν τη γοητεία των Δομολιτών και προσκαλούν όλους να εξερευνήσουν την απερίγραπτη ομορφιά αυτού του τόπου.