Συναυλία των Μωζάικ
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024, 22:00
Αρχ. Μακαρίου 17
15 ευρώ

Οι μουσικοί από το "Μουσικό Κουτί" ανεβαίνουν στην σκηνή του "Νυν και Αεί" (Αρχ. Μακαρίου 17) ξανά την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024! 

Σε 3 χορταστικές ώρες, ο Βύρωνας, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Θανάσης, ο Λάμπης και ο Στέλιος, οι Μωζάικ, θα χωρέσουν τις χαρακτηριστικές διασκευές τους και ένα ανανεωμένο setlist με σταθερές επιλογές αλλά και προσθήκες - έκπληξη. 
 
Balkan, rock, έντεχνο, hip hop, παραδοσιακά, όλα μπλέκονται σε ένα μουσικό μωσαϊκό - ποιος να το περίμενε - που παίρνει φωνή από τον Βύρωνα Τσουράπη και τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη που αναλαμβάνουν για 2η χρονιά χρέη frontmen, τον Στέλιο Φραγκούς με τις συγκινητικές ερμηνείες σε επιλεγμένα κομμάτια, ενώ και ο Θανάσης Τσακιράκης και ο Δημήτρης Καζάνης θα βρεθούν φέτος πίσω από το μικρόφωνο.
 
Οι Μωζάικ συναντήθηκαν, μαζί και με τον μαέστρο του "Μουσικού Κουτιού" Γιάννη Δίσκο, πρώτη φορά το 2020 για την πρώτη πρόβα της εκπομπής που θα συνεχίσει με τον "καπετάνιο" Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη στο τιμόνι, για 4η χρονιά να μας συντροφεύει από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.   
 
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 15 ευρώ