Καρναβάλι & πάρτυ
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024, 11:30
Σκαλάνι
Δωρεάν

Το 2ο Village Street Carnival Σκαλανίου διοργανώνεται την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:30 το πρωί.

Την εκδήλωση διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σκαλανίου, ο οποίος καλεί γονείς, μαθητές, δάσκαλους, αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού (και όχι μόνο…) να συμμετάσχουν στην καρναβαλική παρέλαση.
 
Η αφετηρία θα είναι από το κτίριο της κοινότητας Σκαλανίου φτάνοντας έως το εκκλησάκι του Άη Γιώργη. Οι μασκαράδες θα καταλήξουν στο Δημοτικό Σχολείο όπου θα γίνει ένα μεγάλο αποκριάτικο party.
 
Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: "Φέτος ανεβάζουμε τον πήχη, καθώς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε και 2 άρματα που θα πλαισιώνουν την εκδήλωσή μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου.
 
Οι θεματικές ενότητες του καρναβαλιού θα είναι οι εξής: μινωικός πολιτισμός και καρναβάλι Βενετίας… Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των 2 θεματικών και να εκπλήξετε τους πάντες με την φαντασία σας φτιάχνοντας την ανάλογη στολή!
 
Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι φυσικά οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Σκαλανίου, οι οποίοι θα φροντίσουν να ομαδοποιήσουν τα παιδιά και να κατασκευάσουν μαζί τους τις στολές.
 
Σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχετε φτιάχνοντας τις δικές μινωικές ή βενετσιάνικες φορεσιές και να συμμετέχετε στην παρέλαση του 2ου Village Street Carnival".