Αφήγηση: "Η Μαρμελαδού"
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024, 12:00
Έβανς 5
Δωρεάν

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12 το μεσημέρι έχει εκδήλωση για παιδιά  στο βιβλιοπωλείο & καφέ Sophistico by Greekbooks, στην οδό Έβανς 5 στο Ηράκλειο.

Η Ελένη Μπετεινάκη, παρέα πάντα με τις κούκλες της, αφηγείται το παραμύθι της Μαρμελαδούς, που έχει γράψει η Αλεξάνδρα Μητσιάλη. 
 
Λίγα λόγια για την εκδήλωση και για το βιβλίο από τους διοργανωτές: "Μπορεί μια μαρμελάδα να αλλάξει τα συναισθήματα των ανθρώπων; Αν είναι από τα χέρια της Νίνας και τη μυστική συνταγή της γιαγιάς της τότε ναι, το θαύμα μπορεί να  συμβεί. Μπορεί ένας βασιλιάς άπληστος, εγωιστής και κακότροπος να... αλλάξει τελείως; 
 
Μπορεί ακόμα και να σταματήσει ολόκληρος πόλεμος και να΄ναι αιτία μια κατακόκκινη μαρμελάδα;
 
Κι αφού τα μάθουμε όλα αυτά, η γιαγιά της Νίνας θα μας πει τη μυστική συνταγή, την οποία θα «γράψουμε» σε πολύτιμα χαρτιά και θα φτιάξουμε κι εμείς «μαρμελάδες συναισθημάτων» με χρώματα και λέξεις".
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά και μεγάλους από 4 μέχρι 104 χρόνων.
Απαραίτητη η κράτηση συμμετοχής, στο 2810 286035 ή στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.