Έκθεση: "Ασύμβατη πορεία"
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024, 19:00
Δουκός Μποφώρ
Δωρεάν

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Η.) φιλοξενεί τη φωτογραφική έκθεση της Μαρίνας Μεταξάκη, με τίτλο "Ασύμβατη πορεία", στην αίθουσα τέχνης της Δουκός Μποφώρ 20.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τη 1 Μαρτίου 2024 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, κατά τις ώρες 07:00 μ.μ. - 09:00 μ.μ., στο χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου, στην οδό Δουκός Μποφώρ 20, στο Ηράκλειο Κρήτης

Λίγα λόγια για την έκθεση: "Το φωτογραφικό αυτό εγχείρημα, σκοπό έχει την προσέγγιση της μοναξιάς και του παραλόγου. Ως κεντρικά πρόσωπα της αφήγησης τοποθετούνται οι αντιήρωες της φωτογράφου. Εστιάζει στην ατομικότητά τους και παρακολουθεί την ασύμβατη πορεία τους.

Τόποι, χώροι και αντικείμενα συνυπάρχουν δυναμικά, προσδίδοντας συμβολικό χαρακτήρα. Ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, δημιουργεί προοδευτικά μια συλλογή εικόνων, δοκιμάζοντας όρια, σχέσεις και σκέψεις".

Λίγα λόγια για την φωτογράφο: Η Μαρίνα Μεταξάκη γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ξεκίνησε, πριν αρκετά χρόνια, στην Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου και συνεχίζει ως τακτικό μέλος της, συμμετέχοντας στα φωτογραφικά σεμινάρια καθώς και στις ομαδικές εκθέσεις της Ε.Φ.Ε.Η.

Η "Ασύμβατη Πορεία" είναι η πρώτη ατομική της έκθεσή.

www.voltarakia.gr