Σεμινάριο AirBNB
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, 17:00
Αλικαρνασσός
Με συμμετοχή

Έχετε κάποιο ακίνητο και θέλετε να το αξιοποίησετε για να αποκτήσετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα; Τώρα μπορείτε!

Μάθετε πως γίνεται η ενοικίαση κατοικιών ή δωματίων σε τουρίστες, μέσω της πλατφόρμας της AirBΝΒ, γρήγορα, εύκολα και υπεύθυνα μέσα από το νέο σεμινάριο του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Κάντε τώρα την αιτησή σας εδώ και μετατρέψτε ένα χώρο που δεν χρησιμοποιείτε σε πηγή εσόδων!
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο από 26 Φεβρουαρίου 2024:
 
- Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΕΚ στην Νέα Αλικαρνασσό.
 
- Εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.
 
Όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες για καλύτερη εμπέδωση την επόμενη ημέρα.
 
Η συμμετοχή στο σεμινάριο κοστίζει μόνο 110 ευρώ, ποσό το οποίο θα επιστρέψει σε εμάς πολλαπλάσιο μόλις αρχίσουν να έρχονται οι κρατήσεις.
 
Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;
 
Σε ιδιώτες - ιδιοκτήτες ακινήτων, που θέλουν να αξιοποιήσουν τουριστικά την κατοικία τους και θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις για την διαχείριση ακινήτων και την βραχυχρόνια μίσθωση. Σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν ως διαχειριστές ακινήτων Airbnb ως πρώτη επαφή και βάση για την μετέπειτα πορεία τους.
 
Ποιος είναι ο στόχος του σεμιναρίου;
 
Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να αποκτήσει κάποιος όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες γύρω από την διαχείριση ακινήτων μέσα στην πλατφόρμα Airbnb και κατ' επέκταση σε άλλα συστήματα διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων.
 
Τι θα μάθει ο καταρτιζόμενος;
 
Ο καταρτιζόμενος μετά το πέρας του σεμιναρίου θα γνωρίζει τι χρειάζεται το ακίνητό του για να μπορέσει να δεχτεί κρατήσεις και θα είναι ικανός να δημιουργήσει μία ελκυστική καταχώριση και να διαχειριστεί μόνος το ακίνητό του.
 
Ενότητες:
 
- Φορολογικό & Ασφαλιστικό Πλαίσιο,
- Πηγές Κρατήσεων,
- Αirbnb (Προφίλ, Νέα Καταχώρηση, Συμβουλές Βελτιστοποίησης Καταχώρησης, Πρακτικές για ορισμό τιμών),
- Διαχείριση Πελατών (άφιξη, επικοινωνία, κριτικές)
 
Διάρκεια: 10 διδακτικές ώρες, Δευτέρα 26/02/24, Πέμπτη 29/02/24 και Παρασκευή 01/03/24, κατά τις ώρες 17:00 με 20:15.
 
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ και μάθετε περισσότερα εδώ.
 
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
 
Εισηγητής: Ο Στέλιος Χρηστάκης είναι συνιδρυτής και CEO της travel tech, guest experience εφαρμογής, Tourmie, έχοντας αποσπάσει σημαντικά βραβεία και διακρίσεις όπως η δεύτερη θέση στο 3ο κύκλο του acceleration program του CapsuleT και το βραβείο κοινού από το Envolve award.  
 
Έχει πτυχίο Χρηματοοικονομικής & Ασφαλιστικής από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής του ΤΕΙ Κρήτης.
 
Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα χρηματοοικονομικά & τραπεζικά, από το Businessschool του Πανεπιστημίου του Portsmouth (Ηνωμένο Βασίλειο). Ο Στέλιος έχει επίσης παρουσιάσει και έχει συμμετέχει στην συγγραφή αρκετών ακαδημαϊκών εργασιών σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. 
 
Στο παρελθόν είχε εργαστεί για την Vodafone Hellas και για την Xerox Hellas ως υπεύθυνος πωλήσεων. Επίσης είναι συνιδρυτής στην εταιρεία διαχείρισης ακινήτων μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης  "The CentralBoutique apartments" με έδρα το Ηράκλειο, Κρήτης, ενώ είναι ενεργός μέντορας σε διάφορες startups και μέλος του μη - κερδοσκοπικού οργανισμού Bizrupt. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2810-302730.