"Η σκοτεινή πλευρά της τροφής"
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024, 19:30
Πλ. Ρήγα Φεραίου
Δωρεάν

Ομιλία με θέμα: "Ασθένειες που καταναλώνουμε. Η σκοτεινή πλευρά της τροφής μας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7:30 το απόγευμα στο γραφείο του ιατρού Γιώργου Ιβανόβα (Πλ. Ρήγα Φεραίου 13, έναντι Αγίου Μηνά) στο Ηράκλειο.

Ομιλητής θα είναι ο Σωτήρης Μπαμπαγιούρης, CEO, Local Food Experts.
 
Λίγα λόγια για την ομιλία: "Η μόλυνση των τροφών με επιβλαβείς ουσίες και ορμόνες αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που οδηγούν στην αύξηση των χρόνιων ασθενειών. Το πρόβλημα ξεκινά από τη γεωργία και εκτείνεται σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής τροφίμων.
 
Όσο καλύτερα κατανοήσουμε πού βρίσκονται οι κίνδυνοι, τόσο καλύτερα θα είμαστε σε θέση να επιλέξουμε πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις, για την προστασία της υγείας μας και των οικογενειών μας.
 
Ο Σωτήρης Μπαμπαγιούρης, CEO, Local Food Experts, θα δώσει μια εικόνα των μεθόδων παραγωγής που οδηγούν σε ανθυγιεινά τρόφιμα, θα εξηγήσει τους κινδύνους που εγκυμονούν και πώς μπορούν ενδεχομένως να αποτραπούν".
 
Η διάλεξη είναι ανοιχτή προς το κοινό και χωρίς κόστος συμμετοχής. Είναι, ωστόσο, απαραίτητη η κράτηση θέσης είτε τηλεφωνικά στα 2810-342078 ή 6976-092672 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.