Σεμινάριο επισκευής κινητών
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 09:00
Αλικαρνασσός
Με συμμετοχή

Αν θέλουμε να μάθουμε να επισκευάζουμε κινητά τηλέφωνα τώρα είναι η ευκαιρία μας.

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει εργαστήριο επισκευής smartphone, με έναρξη το  Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024.
 
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δημιουργήσει γνώσεις και τεχνικές επισκευής κινητών τηλεφώνων (smartphones).
 
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να:
 
- Αναγνωρίζουν - εντοπίζουν τις βλάβες των smartphones και να τις επισκευάζουν (apple & android).
 
- Να αναγνωρίζουν τα εξαρτήματα της συσκευής.
 
- Να συναρμολογούν και να αποσυναρμολογούν μια συσκευή.
 
- Να επιδιορθώσουν μια βλάβη χωρίς χρήση ανταλλακτικού.
 
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε ολιγομελή τμήματα με πλήρη πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες και πλήρη απαραίτητο εξοπλισμό.
 
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 280 ευρώ, ποσό το οποίο θα μας "γυρίσει" πίσω εύκολα μόλις αρχίσουμε να επιδιορθώνουμε κινητά.
 
Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ και αποκτήστε τη γνώση που χρειάζεστε για να επισκευάζετε smartphones! Tα δικά σας, της οικογένειάς σας και των γύρω σας, σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο.
 
Ενότητες σεμιναρίου:
 
* Γνωριμία με το smartphone (δομή εξωτερικά, εσωτερικά).
 
* Είδη βλαβών & αναγνώριση τους για επισκευή.
 
* Επισκευή iPhone.
 
* Επισκευή android (samsung, xiaomi, huawei).
 
Διάρκεια και ημερομηνία έναρξης: 20 διδακτικές ώρες. Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, κατά τις ώρες 09.00 π.μ. με 17.15 μ.μ.
 
Εισηγητές
 
Μιχάλης Κουγιουμιτζάκης: Είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με στόχο το σωστό και ποιοτικό service συσκευών κινητής τηλεφωνίας και συσκευών τεχνολογίας, διαθέτει 10ετη εμπειρία στον χώρο του Service, στον όποιο διακρίνεται για την αξιοπιστία του.
 
Κωνσταντίνος Λιοδάκης: Είναι απόφοιτος τεχνικής σχόλης πληροφορικής, έχει πολυετή εμπειρία στο κομμάτι επισκευών σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας και πληροφοριακών συστημάτων καθώς έχει εργαστεί και κατευθύνει ομάδες μεγάλων εταιριών στον χώρο της τεχνολογίας.
 
Το πρόγραμμα υλοποιείται μόνο με δια ζώσης εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.
 
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ και επίσης στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr