Σεμινάριο πιάνου
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024, 10:00
Πολιτιστικό Κέντρο
Δωρεάν

Το 5ο Φεστιβάλ Πιάνου πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024. 

Στο πλαίσιό του προσφέρεται ένα δωρεάν σεμινάριο πιάνου με τον διακεκριμένο πιανίστα και παιδαγωγό Πέτρο Μόσχο.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ανοιχτό σεμινάριο με τον Πέτρο Μόσχο

Στις 10:00, στην αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»

Το Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δράσεων προσφέρει, σεμινάριο πιάνου με τον διακεκριμένο πιανίστα και παιδαγωγό Πέτρο Μόσχο  το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 10:00 -  16:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Αίθουσα "Α. & Μ. Καλοκαιρινού".

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε σπουδαστές Ανωτέρας, Πτυχιούχους και Διπλωματούχους.

Η συμμετοχή  είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στους ενδιαφερόμενους που θα στείλουν αίτηση συμμετοχής στο email του Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ εδώ.

To σεμινάριο θα είναι ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ως ακροατές.

Οι συνδιοργανωτές

Συνδιοργάνωση: ΠΣΚΗ - ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. και Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου.

Με την στήριξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων»..

Το Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ πιάνου Ηρακλείου από τους διοργανωτές: "Ένα πολιτιστικό αγαθό, που η μελέτη, ο στρατηγικός και ο καλλιτεχνικός σχεδιασμός του εκπονήθηκαν έως το 2015 με υποδειγματική συνεργασία των ιδρυτικών μελών του, Ιωάννας Γιάνναρη, Δημήτρη Καρύδη, Πέτρου Μόσχου.

Για  πρώτη φορά παρουσιάστηκε  στο ΠΣΚΗ τον Φεβρουάριο του 2016, όπου και συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια για τις συναυλίες εντός πόλης. Η ένθερμη ανταπόκριση από το κοινό της Κρήτης, μας δέσμευσε να φροντίζουμε για την συνέχεια του.

Όλοι μαζί, καταθέτοντάς τις γνώσεις και τις δυνάμεις που ο καθένας μας διαθέτει από το δικό του γνωστικό πεδίο, δημιουργούμε, μοιραζόμαστε και χαιρόμαστε την μεγάλη γιορτή του Βασιλιά των οργάνων στους όμορφους και άρτια εξοπλισμένους  χώρους του Π.Σ.Κ.Η. σε εξαιρετική συνεργασία με το προσωπικό και τον καλλιτεχνικό του διευθυντή κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη".

www.voltarakia.gr