Πίτα, γεύμα και ξενάγηση
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024, 11:15
Από παραλιακή
Με συμμετοχή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Βικελείου Μορφωτικής Εταιρείας (Β.Μ.Ε) ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της Εταιρείας ότι διοργανώνει επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου, κόλπος Δερματά), που θα συνδυαστεί και με το κόψιμο της βασιλόπιτας της Εταιρείας στο "Μαρίνα" στο λιμάνι.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, σύμφωνα με το πρόγραμμα, που ακολουθεί. 
 
Η συμμετοχή ανέρχεται στα 25.00 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται το γεύμα στο Marina και η βασιλόπιτα).
 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να  δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, στο τηλέφωνο: 6976134161 ή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 
Πρόγραμμα
 
11.15: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας: ξενάγηση (είσοδος: 8 ευρώ. Αν συγκεντρωθούν πάνω από 15 άτομα: 6 ευρώ και 4 ευρώ για άνω των 65 ετών. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα 25 ευρώ).   
 
13.30:  Ταβέρνα Marina: γεύμα, κόψιμο βασιλόπιτας (πλήρες μενού, κρασί, αναψυκτικά και νερό. Δεν συμπεριλαμβάνονται μπύρες). 
                    
Σημείωση των διοργανωτών: Όσοι δεν ενδιαφέρονται για την ξενάγηση στο μουσείο μπορούν να έρθουν μόνο στη συνεστίαση, στο Marina.