Μπαλέτο: "Η Ωραία Κοιμωμένη"
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, 20:30
Πολιτιστικό Κέντρο
8 ως 22 ευρώ

Έχουν περάσει πάνω από 130 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση της, όμως, "Η Ωραία Κοιμωμένη" παραμένει ένα από τα διασημότερα μπαλέτα του κόσμου. 

Παρουσιάζεται την Παρασκευή 16, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στις 8:30 το βράδυ στη μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου.
 
Τρεις βραδιές κλασικού χορού με ταλαντούχους νέους χορευτές απ' όλη την Κρήτη!
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πολιτιστικού Κέντρου: "To Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Ηρακλείου και νέων ταλαντούχων χορευτών από όλη την Κρήτη θα παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα μουσικής και χορού με την χορογραφική επιμέλεια του καταξιωμένου Έλληνα χορευτή και χορογράφου Γιάννη Ντοντσάκη υπό τη μουσική διεύθυνση του νέου μαέστρου Γιάννη Πρωτόπαπα.
 
Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σύγχρονη χορογραφία, εκτελεσμένη με μοναδικό τρόπο από τους νέους χορευτές. Η γεμάτη χάρη ελαστικότητα και η εκπληκτική εκφραστικότητα των κινήσεων, ο άρτιος συγχρονισμός των μερών και η εντυπωσιακή αρμονία του συνόλου θα συνομιλήσουν πρωτίστως με τη μουσική και δευτερευόντως με τους φωτισμούς, τα κοστούμια και το μακιγιάζ, σε ένα αποτέλεσμα που αποδεικνύει πως το μπαλέτο είναι όχι μόνο η πιο κομψή, αλλά και η πιο μαγευτική μορφή τέχνης.
 
Συντελεστές:
Χορογραφική επιμέλεια: Γιάννης Ντοντσάκης
Νέοι ταλαντούχοι χορευτές από όλη την Κρήτη
Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου
Μουσική διεύθυνση: Γιάννης Πρωτόπαπας
 
Προπώληση εισιτηρίων
 
Η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 22€, 15€ και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 - 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 - 14:00 & 17:30 - 20:30, τηλ. 2813409247).
● Ηλεκτρονικά από εδώ.
● Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

www.voltarakia.gr