Εκδήλωση για παιδιά
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, 12:00
Έβανς 5
Ελεύθερη συμμετοχή

Είναι μια πολυμελής οικογένεια με την μαμά, τον μπαμπά, την γιαγιά, τη Λήδα, τον Ιάσονα, τον Κίμωνα και την γάτα την Σουμάδα. Τι κάνουν όλοι αυτοί; Μόλις μετακόμισαν στο καινούργιο τους σπίτι και η πρώτη τους μέρα είναι κάπως... άδεια. Κανένα έπιπλο πουθενά, παρά μονάχα ένα τεράστιο χαλί μπροστά στο τζάκι. Και πως νομίζετε πως θα περάσει η χειμωνιάτικη βραδιά χωρίς παιχνίδια, τηλεόραση, βιβλία, καρέκλες, καναπέδες; Είναι  η κατάλληλη στιγμή να ενεργοποιηθεί η φανάτισα και να αρχίσει το μυαλό να δημιουργεί εικόνες και σχέδια που ίσως και να γεμίσουν το σπίτι και την βραδιά.

Η συνέχεια στο βιβλιοπωλείο & καφέ Sophistico by Greekbooks στην οδό Έβανς 5, στο Ηράκλειο το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στις 12.00 το μεσημέρι.
 
Η Ελένη Μπετεινάκη διαβάζει και αφηγείται την ιστορία της μοναδικής αυτής οικογένειας και όλοι μαζί θα συζητήσουν, θα δημιουργήσουν, θα φανταστούν, το ιδανικό σπίτι ή δωμάτιο που κάνει κάποιον πραγματικά χαρούμενο.
 
Μια μικρή άδεια κούτα να έχετε μαζί σας από παπούτσια…
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και για παιδιά από 4 μέχρι 104 χρόνων.
 
Δηλώστε συμμετοχή στο 2810 286035 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.