Εκδήλωση για παιδιά
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024, 12:00
Έβανς 5
Δωρεάν

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, στις 12.00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο & καφέ Sophistico by Greekbooks, στην οδό Έβανς 5, στο Ηράκλειο, πραγματοποιείται εκδήλωση για παιδιά. 

Η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης των Παραμυθιών του Σαββάτου ζωντανεύει το παραμύθι: "Ο Ραφτάκος των λέξεων" του Αντώνη Παπαθεοδούλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μεταίχμιο".
 
Λίγα λόγια για το παραμύθι: "Κάποια ρούχα είναι ραμμένα με μεταξωτή κλωστή, άλλα είναι βαριά κι άλλα σαν πέπλα ανάλαφρα. Υπάρχουν όμως και κάποια ρούχα βολικά πολύ, που είναι έτσι φτιαγμένα, ώστε
να μας ζεσταίνουν τον χειμώνα και να μας δροσίζουν το καλοκαίρι. Ποιος ράφτης ξέρει να τα ράβει και πού θα τον βρούμε; Ελάτε λοιπόν να τον γνωρίσετε".
 
Η Ελένη Μπετεινάκη, που διαβάζει και ζωντανεύει την ιστορία του Ραφτάκου, μας προτρέπει: "Κουβάρια με μαλλί να έχετε μαζί σας και βελόνες πλεξίματος …
Και πατρόν θα έχουμε για ρούχα ιδιαίτερα …χάρτινα και γεμάτα λέξεις!
Λέξεις ζεστές, χρωματιστές, αγαπησιάρικες, χουχουλιάρικες και …μαγικές!
Θα διαβάσουμε, θα συζητήσουμε, θα ράψουμε, θα κόψουμε, θα δημιουργήσουμε, θα γράψουμε και θα ζεστάνουμε ακόμα πιο πολύ τον χώρο, την ψυχή και τον χρόνο μας".
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά και μεγάλους από 4 μέχρι 104 χρόνων.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι απαραίτητη η κράτηση συμμετοχής, στο 2810 286035 ή στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.