Εργαστήρι βρεφικής προίκας
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024, 17:30
Αλικαρνασσός
Με συμμετοχή

Δεν θα ήταν ωραία να μπορούμε μόνες μας να φτιάξουμε την προίκα των μωρών μας; Να δημιουργούμε με τα χέρια μας σαλιάρες, κουβερτάκια, θήκες για βιβλιάρια υγείας και να διακοσμούμε σεντόνια και μαξιλαροθήκες;

Ένα ξεχωριστό εργαστήριο για να μάθουμε να ράβουμε βρεφική προίκα ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου 2024 στο Ηράκλειο.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους-ες επιθυμούν να δημιουργούν χρηστικά και ευφάνταστα προϊόντα για βρέφη και παιδιά και σε επαγγελματίες του χώρου των βρεφικών προϊόντων.
 
Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν από το μηδέν προϊόντα που χρειάζονται τα βρέφη από τις πρώτες μέρες της ζωής τους, να τα διακοσμήσουν όπως επιθυμούν και να γνωρίζουν πώς θα επιλέξουν το κατάλληλο ύφασμα για κάθε κατασκευή.
 
Τι θα μάθουμε να φτιάχνουμε:
 
1. Σαλιάρα
 
2. Μαξιλαροθήκη, πανωσέντονο και κατωσέντονο με λάστιχο και θα τα διακοσμήσουμε με φάσα και ρέλι
 
3. Κουβερτάκι απο πικέ και ποπλίνα
 
4. Θήκη βιβλιαρίου υγείας
 
5. Ένα καλαθάκι/ οργανωτή καροτσιού
 
Κάντε την αίτησή σας εδώ και μάθετε περισσότερα εδώ.
  
Χρόνος διεξαγωγής: 20 διδακτικές ώρες. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 24 Ιανουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου 2024, κατά τις ώρες 17.30 μ.μ. - 20.45 μ.μ.
  
Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 190€ ανά συμμετοχή.
 
Εισηγήτρια: Η Λαμπρινή Παναγοπούλου είναι fashion Designer.Το 2016 πιστοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων και εκ τότε πραγματοποιεί εργαστήρια ραπτικής και κατασκευής προϊόντων.
 
Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810 302600 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 09.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ.