Ξενάγηση στον Κούλε
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024, 11:00
Από Άγιο Πέτρο
Δωρεάν

Το εμβληματικό φρούριο Κούλε, αυτόν τον άγρυπνο φρουρό του Ηρακλείου, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024.

Την εθελοντική ξενάγηση προσφέρει η ξεναγός - συγγραφέας κ. Αθηνά Κυριακάκη – Σφακάκη. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη (Κνωσού) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη, όχι μόνο για τα μέλη, αλλά και για τους φίλους του Συλλόγου.
 
Το εισιτήριο εισόδου στο φρούριο του Κούλε κοστίζει 2 ευρώ (Ισχύουν όλοι οι ειδικοί όροι που διέπουν τις εισόδους των αρχαιολογικών χώρων).
 
Το ραντεβού για την έναρξη της ξενάγησης έχει δοθεί για τις 11 το πρωί του Σαββάτου στον προαύλιο χώρο του Αγίου Πέτρου.
 
Εκτός από τον Κούλε, η κ. Σφακάκη θα ξεναγήσει τους συμμετέχοντες επίσης στον Άγιο Πέτρο το Δομινικανών, στην Αγία Αικατερίνη στο Μπεντενάκι και στη συνοικία Σουλτάν Ιμπραηλ.
 
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής : 6976 726727 τις ώρες 12:00 έως και 15:00.
 
Η συμετοχή στην ξενάγηση είναι ελεύθερη, αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο παραπάνω τηλέφωνο. Η ξενάγηση θα γίνει με χρήση whispers.
 
Τα "Βολταράκια στην Κρήτη" είχαμε παρακολουθήσει στο παρελθόν παρόμοια ξενάγηση την κ. με οδηγό την Αθηνά Σφακάκη στον Κούλε. Κάποια λίγα από τα πολλά που είχαμε μάθει, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.