Έκθεσης ζωγραφικής
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024, 16:00
Μονής Αγκαράθου
Με τρόφιμα

Η εικαστική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων εκθέτει την δουλειά των τελευταίων τριών ετών και μας περιμένει για να την δούμε.

Η έκθεση ζωγραφικής των μελών της θα γίνει στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (οδός Μονής Αγκαράθου 9, ανάμεσα στο λιμάνι και στην πλατεία Αγίου Δημητρίου) στο κέντρο του Ηρακλείου.
 
Εκπαιδευτής της εικαστικής ομάδας είναι ο ζωγράφος Ευάγγελος Παπαγγελής.
 
Εγκαίνια Σάββατο 20 Ιανουαρίου
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα "Οδυσσέας Ελύτης" του Κοινωνικού Χώρου.
 
Κατόπιν αυτών, η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 22 Ιανουαρίου ως τις 3 Φεβρουαρίου 2024, κατά τις ώρες 4 το απόγευμα με 8 το βράδυ.
 
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Βερερουδάκη Παττακού Ελένη - Βρέντζου Κατερίνα - Καρακούδη Εύα - Κροθιανάκη Ελένη - Κοκκινάκη Νίκη - Μανουσάκη Ελένη - Μαργαρίτη Δήμητρα - Μοσχοβή Μαρία - Μπαριτάκη Ελένη - Παπάζογλου Αριστέα - Σαράντη Χρυσούλα - Σοφουλάκη Γαρυφαλιά - Σωμαράκη Ουρανία - Τζωρτζακάκη Σεργία - Φραγκούλη Μαρία - Φραγκούλη Ναταλία - Χατζέα Στέλλα.

Δωρεάν με προαιρετική συμμετοχή σε τρόφιμα
 
Όπως σε όλες τις δράσεις που φιλοξενούνται στον Κοινωνικό Χώρο, η είσοδος είναι δωρεάν.  
 
Η προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, για την ενίσχυση της δράσης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο - Φαγητό με την Αγάπη μας) των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, που στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε οικονομική δυσπραγία και αποκλεισμό, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη.