Βραδιά γέλιου και καραόκε
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024, 21:30
Μετρόπολις
Δωρεάν
Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 στο Metropolis Bar στο Ρέθυμνο έχει το πρώτο Open Mic της χρονιάς. Ο Χρήστος Μακαριαδης παλιοί και νέοι Κωμικοί θα παρουσιάσουν παλιά και νέα κείμενα.
 
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: "Μπορείς να συμμετάσχεις κι εσύ.
 
Αν ζεις στον νομό Ρεθύμνου, αγαπάς την κωμωδία και σου αρέσει να κάνεις τον κόσμο να γελάει, γράψε ένα πεντάλεπτο κείμενο, δήλωσε συμμετοχή στο Οpen Μic που θα γίνει δες τη ζωή σου να αλλάζει, ενδεχομένως και προς το καλύτερο.
 
Δήλωσε συμμετοχή στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας το όνομά με το οποίο θες να εμφανιστείς, την ημερομηνία του open mic και αν παίζεις πρώτη φορά.
 
Αν απλά θες να δεις το Οpen mic, και να δεις νέα ταλέντα στα πρώτα τους βήματα εντελώς δωρεάν, πριν γίνουν διάσημοι και πρέπει να πληρώνεις 15 ευρώ για να τους παρακολουθήσεις, και θα βρίζεις και θα λες “πως την πάτησα έτσι, μπορούσα να τον δω τσάμπα” κτλ κάνε κράτηση στο 6988 642450 και στο 6987 066410.
 
Θα ακολουθήσει βραδιά καραόκε".
 
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης 21:30