Σεμινάριο AirBNB
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024, 17:00
Αλικαρνασσός
Με συμμετοχή

Η συνεχιζόμενη αύξηση του κόστους ζωής, σε συνδυασμό με τη μείωση των διαθέσιμων εισοδημάτων, κάνει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν συμπληρωματικά έσοδα για τους ίδιους και για την οικογένειά τους.

Μια λύση είναι για πολλούς η ενοικίαση κατοικιών ή δωματίων σε τουρίστες, μέσω της πλατφόρμας της AirBnb. Ένας χώρος που δεν χρησιμοποιούμε και ο οποίος μπορεί να μας αποφέρει κάποιο εισόδημα. 
 
Αν το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν... ξέρουμε από αυτά, ας το ξανασκεφτούμε!
 
Αν υπάρχει θέληση, μπορούμε να μάθουμε γρήγορα, εύκολα και υπεύθυνα μέσα από τις πρακτικές οδηγίες που θα μας δώσει νέο σεμινάριο του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
  
Το σεμινάριο είναι διάρκειας 12 διδακτικών ωρών και ξεκινά τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 στο σύγχρονο χώρο του ΚΕΚ στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.
 
Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ.
 
Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής: Δευτέρα 29/01/24, Τετάρτη 31/01/24 και Πέμπτη 01/02/24 κατά τις ώρες 17:00-20:15
 
Κοστίζει μόνο 110 ευρώ, ποσό το οποίο θα επιστρέψει σε εμάς πολλαπλάσιο μόλις αρχίσουν να έρχονται κρατήσεις.
 
Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;
 
Σε ιδιώτες - ιδιοκτήτες ακινήτων, που θέλουν να αξιοποιήσουν τουριστικά την κατοικία τους και θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις για την διαχείριση ακινήτων και την βραχυχρόνια μίσθωση. Σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν ως διαχειριστές ακινήτων Airbnb ως πρώτη επαφή και βάση για την μετέπειτα πορεία τους.
 
Ποιος είναι ο στόχος του σεμιναρίου;
 
Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να αποκτήσει κάποιος όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες γύρω από την διαχείριση ακινήτων μέσα στην πλατφόρμα Airbnb και κατ' επέκταση σε άλλα συστήματα διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων.
 
Τι θα μάθει ο καταρτιζόμενος;
 
Ο καταρτιζόμενος μετά το πέρας του σεμιναρίου θα γνωρίζει τι χρειάζεται το ακίνητό του για να μπορέσει να δεχτεί κρατήσεις θα είναι ικανός να δημιουργήσει μία ελκυστική καταχώριση και να διαχειριστεί μόνος το ακίνητό του.
 
Ενότητες:
 
- Φορολογικό & Ασφαλιστικό Πλαίσιο,
- Πηγές Κρατήσεων,
- Αirbnb (Προφίλ, Νέα Καταχώρηση, Συμβουλές Βελτιστοποίησης Καταχώρησης, Πρακτικές για ορισμό τιμών),
- Διαχείριση Πελατών (άφιξη, επικοινωνία, κριτικές)
  
Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ.
 
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
 
Εισηγήτρια: Η Έλενα Αλογδιανάκη είναι απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Τμήμα Πληροφορικής. Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με την διαχείριση ακινήτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων με στόχο την αύξηση των πωλήσεων μέσα από καταχωρήσεις βραχυχρόνιων μισθώσεων.  Παράλληλα διατηρεί την δική της εταιρεία που αναλαμβάνει κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων και e-commerce καθώς και Social Media Marketing.
 
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ, ενώ για ερωτήσεις - διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2810-302730.