Παράσταση: "Η νεκρή νύφη"...
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 21:15
Βενιζέλειο Ωδείο
13-15 ευρώ

Θεατρική παράσταση που είναι βασισμένη στην ταινία του Τim Burton "Η νεκρή νύφη", παρουσιάζεται στις 25, στις 26, στις 27 και στις 29 Απριλίου 2024 και ώρα 9:15 το βράδυ στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Λίγα λόγια για την παράσταση από τους διοργανωτές: "Με φόντο ένα χωριό στην Ευρώπη του 19ου αιώνα, ο Βίκτωρ, καταφτάνει εντελώς απροσδόκητα στον Κάτω Κόσμο και εκεί παντρεύεται την αινιγματική Νεκρή Νύφη ,ενώ η Βικτώρια, η πραγματική μνηστή του, τον περιμένει στην Γη των Ζωντανών.
 
Ενώ τελικά η καθημερινή ζωή στην Χώρα των Νεκρών αποδεικνύεται πιο συναρπαστική, από το ανιαρό και συντηρητικό περιβάλλον που είχε μεγαλώσει ο Βίκτωρ, ο νεαρός σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει τίποτα σ’ αυτόν τον κόσμο ή στον επόμενο, που μπορεί να τον κρατήσει μακριά από την πραγματική αγάπη.
 
"Η ΝΕΚΡΗ ΝΥΦΗ" Ένα παραμύθι διάχυτο από μουσική, τραγούδι, χορό, χιούμορ, αισιοδοξία και ρομαντισμό βασισμένο στην animation ταινία του Tim Burton".
 
Σκηνοθεσία: Φαίη Ψωμαδάκη, Μικέλα Παπαδουλάκη 
 
Γενική είσοδος 15 ευρώ, μειωμένο 13 ευρώ (ΑμεΑ, άνεργοι, φοιτητές)
Κρατήσεις στο τηλ: 6980 186013 
 
* Στην παράσταση υπάρχουν έντονα εφε φωτισμού.
** Συνίσταται σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα να αποφύγουν τις μπροστινές θέσεις. Υπάρχουν σημεία στην παράσταση με εφέ καπνού.
*** Η παράσταση είναι ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 10 ετών !