Ημερίδα συμπερίληψης
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 08:30
Ανδρόγεω
Δωρεάν

 Η ΟΙΚΑΝΟΣ Κοιν.Σ.Επ. μας προσκαλεί σε ημερίδα την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 8:30 π.μ. με 14:30 μ.μ. στη δημοτική αίθουσα της οδού Ανδρόγεω (2ος όροφος, πάνω από το Πολύκεντρο) με θέμα: «Συμπεριληπτική κοινωνία για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν: "Ως η μοναδική Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση στην Κρήτη κι ο μεγαλύτερος πάροχος στην Ελλάδα που ασχολείται με την κοινωνική μέριμνα και την νοσηλεία κατ οίκον, νιώθουμε την ευθύνη να στηρίξουμε τους ηλικιωμένους και τα άτομα με αναπηρία. Γνωρίζουμε καλά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, την αγωνία για αξιοπρεπή διαβίωση και την επιθυμία να παραμείνουν στο οικείο περιβάλλον τους.
 
Μέσα από το δωρεάν πρόγραμμα του ΕΦΚΑ ''Κατ' οίκον φροντίδας συνταξιούχων'', τη ''Νοσηλεία κατ οίκον'', καθώς και τις δωρεάν υπηρεσίες με την αποκλειστική δωρεά του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος μέσω του προγράμματος ''Κατ οίκον υποστήριξη σε ευάλωτους ηλικιωμένους''  προσφέρουμε ζεστή αγκαλιά και ουσιαστική υποστήριξη σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Φροντίζουμε για την υγεία, την ψυχολογία και την καθημερινή τους φροντίδα, δίνοντάς τους πίσω το χαμόγελο και την ελπίδα".
 
Η ημερίδα απευθύνεται σε:
 
- Επαγγελματίες υγείας, κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας
 
- Φορείς και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αναπηρίας και της τρίτης ηλικίας
 
- Φοιτητές και σπουδαστές
 
- Γενικό κοινό
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι δηλώσεις συμμετοχής είναι υποχρεωτικές εδώ: https://forms.gle/q4L3xsHZhGL7qT1b8.
 
Περισσότερες πληροφορίες:
Υπεύθυνες επικοινωνίας: Γιαπουτζή Θωμαή  - Μαυροφοράκη Ευαγγελία
 Τηλέφωνο: 2810- 301083 (Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-15:00)