Ομιλία Νάνσυς Μαλλέρου
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 18:00
Μεγάλο Αρσενάλι
Δωρεάν

Το βιβλίο της "Εσωκεντρισμός" παρουσιάζει η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου που μας προτρέπει να ζήσουμε καλύτερα την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 6 το απόγευμα στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν κράτηση θέσεις εδώ.
 
Λίγα λόγια από τους διοργανωτές: "Η παρουσίασή της στηρίζεται στο βιβλίο της «Εσωκεντρισμός» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο και θα έχει τον χαρακτήρα σεμιναρίου προσωπικής ανάπτυξης.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επιδραστική ομιλία της δωρεάν και να αποκτήσουν εύκολα εφαρμόσιμα εργαλεία και στρατηγικές που θα τους βοηθήσουν να πάρουν τα ηνία της ζωής τους και να ζήσουν διεκδικώντας ό,τι πραγματικά τους αξίζει.
 
Ενδεικτικά:
 
Θ’ αναπτύξει τι είναι ο Εσωκεντρισμός.
Γιατί η αγάπη του εαυτού δεν ταυτίζεται με τον εγωκεντρισμό.
Πώς να απαλλαγούμε από τις ενοχές  δηλαδή πώς να ζεις αναπολογητικά σ’ έναν κόσμο γεμάτο ενοχές.
Ποιες ενέργειες θα μας κάνουν να είμαστε ψυχικά και σωματικά ήρεμοι, υγιείς, χαρούμενοι και ασφαλείς.
Πώς θα ξεκλειδώσουμε τον αυθεντικό, μοναδικό εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τον χώρο που μας αναλογεί, δείχνοντας σεβασμό στα όρια των άλλων.
Πώς θα δημιουργήσουμε ευτυχισμένες σχέσεις και θ’ αφήσουμε θετικό αποτύπωμα στον κόσμο μας.
Στο τέλος κάθε παρουσίασης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση, ώστε να λυθούν όλες οι απορίες. Μια μοναδική ευκαιρία για να υιοθετήσουμε μια νέα στάση που θα μας οδηγήσει μια πιο γεμάτη, ουσιαστική και ευτυχισμένη ζωή.
 
Η έμπειρη coach και ιδρύτρια της Life Clinic Group που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους αλλά και επιχειρήσεις να πιστέψουν στο δυναμικό τους, θα ταξιδέψει σ’ όλη την χώρα μεταλαμπαδεύοντας τις αρχές του εσωκεντρισμού, μιας νέας φιλοσοφίας ζωής που ανέπτυξε η ίδια και εφάρμοσε στον εαυτό της και στους πελάτες της με εξαιρετικά αποτελέσματα".